Sekss nenoliedzami ir neatņemama sastāvdaļa normālās attiecībās. Parasti tiek domāts, ka ar seksu jau nodarbojas tikai tie, kuru starpā jau valda īpaša saikne, tomēr, kā izrādās, ar seksa palīdzību saikni var arī veidot.

Neatkarīgi no tā, vai esi jaunās attiecībās vai arī jau ārkārtīgi ilgstošās, šīs 5 pozas jums liks justies vēl tuvākiem, nekā jebkad.

1. Misionāru poza – parasti tiek uzskatīta par visparastāko seksa poza, tomēr tā var arī nebūt garlaicīga. Šī poza ir lielisks veids, kā satuvināties. Jūs esat īpaši tuvu viens otram, varat veidot acu kontaktu un sajust ķermeņus, kā nekad.

2. “Doggy style” šī iespējams nešķiet pati intīmākā un tuvākā poza, tomēr labākais veids šajā pozā ir tas, ka varat dalīties vienā kopīgā lietā – orgasmā. Šī poza sniedz adrenalīnu un ārkārtīgi patīkamas izjūtas.

3. Sekss, stāvot dušā  sekss dušā jums ļauj ar to nodarboties lēni, ilgi un ārkārtīgi izjusti. Silts ūdens, patīkamas smaržas un mīļotā tuvums lieliski atslābina un sniedz brīnišķīgas sajūtas.

4. Karotīte – nodarbojies ar seksu, kamēr baudi mīļotā apskāvienus, izdalīsies papildu oksitocīns, kas padarīs jūs laimīgus un sajūsminātus.

5. Lotosa poza – šī poza nodrošina “aci pret aci” kontaktu, kas sniedz vēl lieliskākas izjūtas, nekā misionāru poza. Ķermeņi ir cieši sakļāvušies, jūti mīļotā sirdspukstus un vari ieskatīties tam acīs, baudot katru kustību.

 

Saistītās tēmas: attiecībasseksa pozasekss

youtube icon
Abonēt youtube