Rīgā šodien oficiāli beigsies Ziemassvētku atzīmēšana, noslēdzoties festivālam “Ziemassvētku egļu ceļš” un tirdziņam Doma laukumā,  informēja Rīgas domē.

Šodien ir pēdējā diena, kad ir apskatāmi festivāla “Ziemassvētku egļu ceļš” vides objekti. Par savu mīļāko vides objektu līdz festivāla noslēguma dienai var balsot tīmekļa vietnē “www.eglufestivals.lv”.

Šogad iedzīvotāju vērtējumam profesionāli mākslinieki, radošo industriju pārstāvji un Latvijas Mākslas akadēmijas studenti kopskaitā pilsētvidē piedāvājuši apskatīt 35 vides dizaina objektus – egles, kas pārsteidz ar jaunām, brīžiem provocējošām idejām un oriģinālu to risinājumu, ka arī izmantoto materiālu daudzveidību, radot pilsētā īpašu svētku noskaņu.

Tāpat šodien pēdējo dienu darbosies Ziemassvētku tirdziņš Doma laukumā, kurā iespējams iegādāties unikālas, Latvijā ražotas preces. Tajā iegādājamas gan Latvijā ražotas rotaļlietas bērniem, gan citas prāta spēles. Tāpat tirdziņā iegādājami cimdi, zeķes un citi adījumi. Tirdziņā tika pārdoti arī dažādi ievārījumi, ogu kokteiļi, kā arī dažādas amatnieku preces. Tirdziņš darbojās kopš 26.novembra.

 


Foto: pixabay

Saistītās tēmas: ZiemassvētkiZiemassvētku egļu ceļš

youtube icon
Abonēt youtube