ASV prezidents Donalds Tramps, pirmdien tiekoties ar uzņēmumu vadītājiem, apsolījis “masīvu” nodokļu pazemināšanu un uzņēmējdarbības regulējumu atcelšanu.

Tajā pašā laikā viņš brīdināja 12 uzņēmu vadītājus, kas tika pieņemti Baltajā namā, ka kompānijas, kuras pārvieto darbavietas ārpus ASV, pie to ražoto preču importa tiks apliktas ar “robežas nodokli”.

“Tas ko mēs darīsim, ir masīva nodokļu samazināšana, gan vidusšķirai, gan uzņēmumiem,” norādīja Tramps, piebilstot, ka pašam par pārsteigumu, viņa administrācija gatavojas arī “masīvai” regulējumu atcelšanai.

“Domājam, ka varam atcelt 75% regulējumu, iespējams, vairāk,” izteicās jaunais Baltā nama saimnieks.

Starp uzņēmumu vadītājiem, kas pirmdien ieradās uz tikšanos ar Trampu, bija autoražotāja “Ford Motor Company” prezidents Marks Fīldss, aviācijas un aizsardzības uzņēmuma “Lockheed Martin” valdes priekšsēdētāja Merlina Hjūsone, medicīnas industrijas uzņēmuma “Johnson&Johnson” vadītājs Alekss Gosrskis, informātikas korporācijas “Dell Technologies” dibinātājs Maikls Dells, kosmiskās industrijas uzņēmuma “SpaceX” vadītājs Īlons Masks un sporta apģērbu ražotāja “Under Armour” dibinātājs un valdes priekšsēdētājs Kevins Planks.

Saistītās tēmas: nodokļiRegulējumiTrampsuzņēmēji

youtube icon
Abonēt youtube