Ja vēlies pacienāt savus mīļos ar kādu neierastu, bet noteikti gardu našķi, tad šis būs tieši laikā.

Kanēlis, cukurs un šokolāde – cik gardi!

Sastāvdaļas:

  • 4 šķēles baltmaizes (pēc paša izvēles)
  • 2 olas
  • 1/4 glāzes piena ar zemu tauku saturu
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 1 tējkarote vaniļas pulvera
  • 1 tējkarote cukura
  • 1 ēdamkarote šokolādes krēma “Nutella” (vai cits pēc izvēles)

Saputo olas un pievieno pienu, kanēli, vaniļu un nedaudz cukura. Visu sakul lēzenā bļodā. Tādā, lai tajā ērti var izmērcēt baltmaizes šķēles.

Ņem baltmaižu pārīti, nosmērē dāsni abu maizīšu puses ar šokolādi un tajās vietā saliec maizītes kopa, izveidojot vienu maizīti. Uzkarsē pannu.

Pēc tam ņem gatavo maizīti ar šokolādi, izmērcē sakultajā olā un liec uz pannas, cep kamēr zeltains.

Pēc tam apcepto maizīti apber ar kanēļa un cukura maisījumu. Pasniedz ar augļiem vai ogām, vai tā pat! 🙂


Avots: Cafe Delites

Saistītās tēmas: desertskulinārijareceptesšokolādi

youtube icon
Abonēt youtube