Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Sakramento “Kings” aizmainījusi savu līderi Demarkusu Kazinsu uz Ņūorleānas “Pelicans”, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Kazinss iemainīts pret Badiju Hīldu, Tairiku Evansu, Lengstonu Geloveju, šī gada drafta pirmās kārtas izvēli un arī otrās kārtas izvēli, kas tiks iegūta no Filadelfijas “76ers”.

Svētdien Ņūorleānā norisinājās NBA Visu zvaigžņu spēle, kurā Kazinss laukumā pavadīja divas minūtes, šajā laikā gūstot trīs punktus. Kazinss par savu pāreju uzzināja kādā no zvaigžņu spēles intervijām un uzreiz pateica, ka viņam ļoti patīk Ņūorleāna, nepaužot sašutumu par to, ka nāksies pamest ”Kings”.

Kazinss tādējādi pievienosies šī gada zvaigžņu spēles MVP Entonijam Deivisam, kurš ir ”Pelicans” līderis un viens no labākajiem garajiem spēlētājiem līgā. Kopā Ar Kazinsu viņi nepārprotami veidos labāko garo spēlētāju duetu NBA.

Kazinss šosezon vidēji mačā guvis 29,1 punktu un izcīnījis 11,2 atlēkušās bumbas, taču viņš ir viens no nedisciplinētākajiem basketbolistiem līgā. Šosezon viņš saņēmis jau 17 tehniskās piezīmes, kas ir lielākais rādītājs NBA.

“Kings” Kazinsu izraudzījās 2010.gada jauno spēlētāju draftā ar piekto numuru. Savu līdzšinējo karjeru viņš aizvadījis tikai Sakramento komandā.

“Kings” ar 24 uzvarām 57 spēlēs ieņem devīto vietu Rietumu konferencē, kamēr “Pelicans” ar 23 panākumiem 57 mačos ir 11.pozīcijā.

 

https://twitter.com/SInow/status/833555386196189184

Saistītās tēmas: KazinssKingsNBAPelicans

youtube icon
Abonēt youtube