Nereti, pirmo reizi iemīloties, esam nedaudz akli un neredzam to, kas notiek ar mums un apkārt. Bieži vien gadās, ka attiecības ir pavisam neveselīgas, un viens no partneriem burtiski izsmeļ otra spēkus.

Bēdīgi, bet bieži vien cilvēki iestrēgst šādās attiecībās un nepārtraukti uzņem negatīvu, toksisku enerģiju.

Svarīgi katrās attiecībās, kurās valda negatīvisms, pamanīt pazīmes, kuras liecina, ka otrs cilvēks jūs tikai izmanto un attiecībās sen vairs nevalda mīlestība.

Diktators

Ja tava otra pusīte ieņēmusi tādu kā diktatora lomu, cenšoties tevi kontrolēt ikvienā dzīves situācijā, tad zini, ka tas ir ārkārtīgi nopietns brīdinājums. Šādi cilvēki liek jums justies tā, it kā viss, ko jūs darāt ir nepareizi, viņi lieliski māk radīt sajūtu un ticamību, ka viņu viedoklis, darbības un izvēles ir vienīgās pareizās. Šādā gadījumā ikvienam būtu jāapsver šī cilvēka pamešana un jaunas laimes meklēšana. Jāapgūst, kā pastāvēt par sevi, savu viedokli un ticību.

Drāmas karalis vai karaliene

Šādi cilvēki mīl atrasties uzmanības centrā un uzsūkt visu apkārtējo skatienus, arī tavus. Šiem cilvēkiem patīk safabricēt melus, mazus strīdus pārvērst lielos. Viņiem ir tieksme padarīt to, ko mīl, par savu īpašumu. Būtībā šiem cilvēkiem vairāk rūp uzmanība, nevis tu pats.

Narcisms

Šie cilvēki izjūt ārkārtīgi niecīgu empātiju pret citiem un īpaši saviem mīļajiem. Viņiem rūp vien paši, nekad neatvainojas par savām kļūdām un nepārtraukti gaida, ka kāds viņus slavēs. Šādiem cilvēkiem ir tieksme nomelnot citus, lai tikai paši justos labāk. Šādi cilvēki ir ārkārtīgi toksiski, un no tiem būtu jāturas pa gabalu.

 

Saistītās tēmas: attiecībasnarcismstoksiskas attiecības

youtube icon
Abonēt youtube