No šodien, 28.marta, līdz 10.aprīlim iedzīvotāji ir aicināti ziedot 27 patversmēs mītošo dzīvnieku atbalstam, informē ziedošanas akcijas “Pērc, ziedo, pabaro!” rīkotājas SIA “Rimi Latvia” pārstāve Inga Bite.

Akcijas laikā, iegādājoties jebkura zīmola barību vai aksesuārus dzīvniekiem, tos turpat veikalā varēs ziedot pie kasu zonas izvietotās speciālajās ziedojumu kastēs. Tāpat “Rimi”, atbalstot akciju, ziedos vienu tonnu privātās preču zīmes “Nutribalance” suņu un kaķu barību.

Bite norāda, ka ik dienu dzīvnieku patversmēs visā Latvijā nokļūst suņi un kaķi, kuri dažādu iemeslu dēļ ir palikuši bez saimniekiem – ir noklīduši, pamesti un dzīvo uz ielas, nesaņemot pienācīgu aprūpi. Dzīvnieku uzturēšanai atvēlētie līdzekļi patversmēs ir ierobežoti, bet patversmju iemītniekiem regulāri nepieciešama barība, smiltis, siksniņas, bļodas, rotaļlietas un citi produkti.

Kā liecina dzīvnieku patversmes “Labās mājas” informācija, pērn šajā patversmē uzņemti 340 kaķi un 288 suņi, atklāj “Labo māju” vadītāja Astrīda Kalniņa.

Labdarības akcijai var ziedot “Rimi” veikalos speciālajās ziedojumu kastēs visā Latvijā, izņemot Rīgā esošos “Rimi” veikalus Merķeļa un Grēcinieku ielā.

Pēc akcijas noslēguma ziedojumi tiks nogādāti 27 dzīvnieku patversmēs visā Latvijā, atbalstot tajās mītošos dzīvniekus ar ikdienā nepieciešamām precēm.

Saistītās tēmas: akcijaDzīvniekilabdarība

youtube icon
Abonēt youtube