Vakar Rīgā, kanālā pie Tvaika ielas, glābēji atrada un no ūdens izcēla noslīkušu cilvēku.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, atrastās cilvēka mirstīgās atliekas nodotas Valsts policijai.

Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, vakar glābēji Siguldas novadā Allažu pagastā un Jūrmalā, Partizānu ielā, no kokiem nocēla kaķus, Viestura prospektā Rīgā atbrīvoja kāpņu telpas radiatorā iesprūdušu kaķi, savukārt Ķīpsalas ielā Rīgā palīdzība bija nepieciešama žogā iesprūdušam kaķim, kurš tika atbrīvots, bet Ulbrokas ielā glābēji atbrīvoja pagrabā starp logu un siltumvadu iesprūdušu kaķi.

Vakar tika dzēsti seši kūlas ugunsgrēki, kuru kopējā platība bija 5155 kvadrātmetri. Platības ziņā lielākais kūlas ugunsgrēks bija izcēlies Rēzeknes novadā, kur pērnā zāle dega 0,5 hektāru platībā.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības vadi, elektrības skapis, apgaismes stabs, durvis, apkures katls, divas garāžas, mikroautobuss, traktors, šķūnis un sodrēji divi ēku dūmvados.

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 59 izsaukumus – 25 uz ugunsgrēku dzēšanu, 23 uz glābšanas darbiem, bet 11 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Saistītās tēmas: CilvēksKanālsNoslīcis

youtube icon
Abonēt youtube