Raidījums “Sarunas pie kafijas” un tā vadītājs Edgars Auziņš viesojas vienā no greznākajām un skaistākajām Rīgas vietām – viesnīcā “Hotel Roma” un pie tās vadītājas Lindas Abu Meri. 

Nav noslēpums, ka Linda, būdama sieviete, savulaik ieņemot tādus nozīmīgus amatus kā aizsardzības un iekšlietu ministre, savulaik bijusi ļoti pamanāma personība. Lindai viņas politiskās darbības laikā ir gan daudz pārmests, gan arī darīts pāri. Intervijas laikā viņa atzīstas, ka pat sešus gadus pēc tam, kad vairs nedarbojas politiskajā jomā, vēl nebūt nav attapusies no šīs pieredzes. Šobrīd ir greznās viesnīcas “Hotel Roma” vadītāja un laimīgi precējusies ar Libānā dzimušo ārstu, Saeimas deputātu Hosamu Abu Meri.

“Šobrīd politika ir tikai mājās,” viņa smejas. Intervijas laikā no Lindas dzirdēsim atklātu viedokli par “netīrajām” politiskajām spēlītēm, gan to, kā darbojas “varas aparāts”, kad tajā iekļūst jauns, nepieredzējis cilvēks viscēlāko mērķu vadīts. Linda tic, ka ikviens, kurš politiskajā sfērā ir jaunpienācējs, ir labu nodomu vadīts.

Skaties interviju:

Saistītās tēmas: Linda Abu Merisarunas pie kafijas

youtube icon
Abonēt youtube