Mazuļi ir laimīgākie cilvēki pasaulē. Nepietiek ar to, ka viņi visu dienu var gulēt un neko nedarīt, bet tagad arī viņiem pieejams pašiem savs SPA.

Pierādot to, ka dzīve laika gaitā paliek arvien nežēlīgāka, daži īpaši priviliģēti bēbji tagad tiek lutināti ar savu dienas SPA. Žēl, ka viņi šo fantastisko pieredzi nekad neatcerēsies.

Baby Spa Perth, kas atrodas Austrālijā, ir nu jau trešā globālā “mazuļu spa” franšīze, kas pirmo reizi parādījās Dienvidāfrikā. Šeit mazuļi var tikt lutināti ar hidroterapiju un īpašām masāžas sesijām, kas izmaksā aptuveni 85 Austrālijas dolārus.

Lai zīdaiņi varētu izbaudīt kvalitatīvās ūdens procedūras, zem viņu galvām tiek piestiprināts neliels riņķis, kas notur bērnus virs ūdens.

SPA sniedz zīdaiņiem ne tikai lielisku relaksāciju, bet arī citas priekšrocības. Kā apgalvo iestādes īpašnieces, hidroterapijas rezultātā bērniem uzlabojoties miega kvalitāte, mazinās vēja un aizcietējumu radītās diskomforta sajūtas, bet regulāras vizītes uzlabojot sirdsdarbību, asinsvadus un elpošanas sistēmu.

https://www.instagram.com/p/BKZzH1fjATz/

https://www.instagram.com/p/BNoRumUDw8j/

https://www.instagram.com/p/BNssqmkjHem/

https://www.instagram.com/p/BOMFSwfD7BY/

Saistītās tēmas: AustrālijaspaZīdaiņi

youtube icon
Abonēt youtube