Par tiesībām startēt “ZZ Čempionāta” spēļu finālā sacentīsies 1220 klases no Latvijas skolām, informēja pasākuma pārstāvji.

Kopumā šogad šīm skolēnu sporta un prāta spēlēm bija reģistrējušās 1685 klases no visiem Latvijas reģioniem. 196 pieteikumi tika saņemti arī 1.-4.klašu grupā, kurām pirmo reizi 11 gadu laikā tika piedāvāta iespēja izmēģināt savas spējas “ZZ Čempionātā”.

“Jau 11 gadus organizējam un atbalstām “ZZ Čempionātu”, un tas kļuvis par svētkiem ne tikai skolēniem un ģimenēm ar bērniem bet arī ikvienam “Tele2″ darbiniekam. Cieņa, spēks un izcilība ir trīs pamata vērtības, kas ir būtiskas ne vien kolektīva un ikvienas komandas darbībā. Šis mūsu korporatīvās sociālās atbildības solis palīdz veidot gaišu valsts nākotni un audzināt aktīvu un motivētu jauno paaudzi. ZZ Čempionāts ikvienam tā dalībniekam un atbalstītājam ļauj izprast savas stiprās puses, atklāt vēl neapzinātos talantus un, galvenais, uzdrīkstēties un nekad neapstāties pie sasniegtā. Man ir patiess prieks, ka šogad varam piedāvāt šādu iespēju vēl nepieredzēti lielam pusfinālistu lokam,” tā stāstīja “ZZ Čempionāta” organizatoru “Tele2” valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

No 1220 pusfinālistu komandām 540 klases dosies uz “ZZ Čempionāta” reģionālajiem pusfināliem, kas šogad norisināsies Daugavpilī no 20.aprīļa līdz 21.aprīlim, Valmierā no 27.aprīļa līdz 28.aprīlim un Liepājā no 10.maija līdz 11.maijam, kur komandas sadalīs savā starpā 126 ceļazīmes uz finālu.

“ZZ Čempionāta” 11.sezonas jaunums ir Digitālais pusfināls, kurā uzaicinājumu piedalīties saņēma 540 klases, no kurām 54 komandas varēs pretendēt uz “ZZ Festivāla” ceļazīmi, kas 27.maijā norisināsies Jūrmalas pludmalē.

Saistītās tēmas: čempionātspasākumsZZ

youtube icon
Abonēt youtube