Turpinot attīstīt Centrāleiropas transporta koridoru, tiek palielināts prāmju reisu skaits starp Liepāju un Trāvemindi. Sākot ar šā gada 31. martu, maršrutā Trāveminde–Liepāja sāks kursēt papildu prāmis Stena Nordica, tā nodrošinot vairāk reisu un lielāku pārvadājumu kapacitāti.

Satiksme no Baltijas valstīm uz Centrāleiropu un Skandināviju ir stratēģiski svarīga uzņēmumam Stena Line. Mēs prognozējam pieaugošu pieprasījumu kravas pārvadājumu pakalpojumiem uz Baltijas valstīm un no tām. Maršruts tiek attīstīts, lai stiprinātu pozīciju tirgū un piedāvātu klientiem augstāko pakalpojumu servisu,” apgalvo Ēriks Tulins (Erik Thulin), Baltijas jūras ziemeļu reģiona tirdzniecības direktors.

Prāmis Stena Nordica maršrutā Liepāja–Trāveminde kursēs kopā ar prāmi Urd; tā pirmā atiešana būs šā gada 31. martā no Trāvemindes ostas Vācijā. Turpmāk Stena Line šajā maršrutā nodrošinās jaunu prāmju kursēšanas grafiku ar 10 iknedēļas reisiem starp Liepāju un Trāvemindi.

Esam pieprasīts jūras pārvadājumu uzņēmums, un mūsu galvenais mērķis ir piedāvāt visiem pieejamus un uzticamus pakalpojumus, veidojot ilgtermiņa attiecības ar klientiem. Šo gadu sākām ar divu transporta koridoru izveidi un nostiprināšanu Baltijas jūras reģionā: Liepāja ir stratēģiski izvēlēta kā vārti uz Centrāleiropu, bet Ventspils pozicionēta kā tilts uz Skandināviju,» apgalvo Oskars Osis, Baltijas jūras ziemeļu reģiona kravu pārvadājumu tirdzniecības vadītājs.


Avots: Stena Line

Saistītās tēmas: LatvijaPŗamjiStena LineVācija

youtube icon
Abonēt youtube