Šodien notiekošajā preses konferencē Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols atklāja, ka Latvijas izlases mērķis Pasaules čempionātā ir sasniegt vismaz 1/4 finālu.

“Mums tikko bija LHF valdes sēde, kurā izvirzīja uzdevumu izlasei tikt nākamajā kārtā,” pavēstīja Koziols. “Uzsveru, ka visas apdrošināšanas ir sakārtotas un spēlētājiem līgumi ir apdrošināti. Vēl komandai atlikušas divas pārbaudes spēles un pēc tām tiks nosaukts sastāvs pasaules čempionātam. To vienpersoniski izdarīs galvenais treneris Bobs Hārtlijs.”

Tāpat Koziols atzina, ka notikusi saruna ar uzbrucēju Mārtiņu Karsumu. Viņš pauda, ka nejūtas vesels un uzskata, ka tas nebūtu godīgi pret tiem spēlētājiem, kas smagi trenējušies.

Jāpiebilst, ka pēdējo reizi Latvijas izlasei ceturtdaļfinālā izdevās iekļūt 2009. gadā, toreiz izcīnot septīto vietu. Pagājušogad izlasei neklājās viegli, paliekot tikai 13. vietā, turklāt pēdējā spēlē gandrīz nācās atzīt Francijas izlases pārākumu un pamest augstāko divīziju, kad dažas sekundes pirms spēles beigām rupju kļūdu pieļāva Kristaps Sotnieks.

Saistītās tēmas: HokejsLatvijaPČ2017

youtube icon
Abonēt youtube