Ak vai, “United Airlines” atkal iekūlies ķezā. Trusis, kurš iespējams būtu kļuvis par pasaules lielāko trusi, miris vienā no transatlantiskajiem lidojumiem. 

90 cm garais un 10 mēnešus vecais milzu trusis Saimons nomiris lidmašīnas kravas nodalījumā. Saimona audzētāja Anete Edvardsa no Vorčesteršīras apgalvoja, ka trusis būtu izaudzis un kļuvis par pasaules lielāko trusi, apsteidzot tēvu Dariusu, kurš izauga 132 cm garš. Noskaidrots, ka par truša īpašnieku būtu kļuvis kāds ārkārtīgi bagāts un pasaulē pazīstams cilvēks.

“Kaut kas pavisam savāds ir noticis un es vēlos zināt, kas. Esmu sūtījusi trušus visapkārt pasaulei un nekad nekas tāds nav noticis,” apgalvo Edvardsa laikrakstam “The Sun“. Viņa arī atklāj laikrakstam, ka pirms lidojuma Saimonu pārbaudījis vetārsts, kurs apgalvojis, ka viņam nekas nekait un tas esot pilnībā vesels.

United Airlines” izteicis sarūgtinājumu par notikušo un apgalvo, ka droši dzīvnieku pārvadājumi kompānijai ir ārkārtīgi svarīgi.

Šis incidents seko nesenajiem notikumiem, kad no lidmašīnas ar varu tika izmest vīrietis. Šo notikumu sērija būtiski iedragājusi aviokompānijas prestižu.

Saistītās tēmas: pasaules lielākais trusisUnited Airlines

youtube icon
Abonēt youtube