No 1.maija līdz 7.maijam paredzētas izmaiņas sabiedriskā transporta, autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbībā, aģentūru BNS informēja pašvaldības SIA “Rīgas satiksme” pārstāvis Viktors Zaķis.

Klientu apkalpošanas centra Spīķeru ielā 1 darba laiks būs no plkst.10 līdz 16, savukārt pārējie seši klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

3.maijā klientu apkalpošanas centra Brīvības 49/53 darba laiks būs no plkst.8 līdz 17, savukārt pārējie seši klientu apkalpošanas centri strādās kā ierasts darba dienās – līdz plkst.19.

Juridiskās personas klientu apkalpošanas centrā Brīvības ielā 191 pirmssvētku dienā, 3.maijā, apkalpos no plkst.8 līdz 14.30.

Pasažieri, kuri ir iegādājušies braukšanas kartes darba dienām, lūgti ievērot, ka 1.maijā, 4.maijā un 5.maijā braukšanas kartes, kas paredzētas darba dienām, nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo Rīgas satiksme, 1.maijā un 4.maijā varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama – tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Turklāt no 1.maija līdz 30.septembrim darbojas maksas autostāvvieta Vecāķos, kurā maksa par autostāvvietas lietošanu ir divi eiro par visu dienu. 1.maijā un 4.maijā to varēs izmantot bez maksas

Saistībā ar gaidāmo apmeklētāju pieplūdumu Lucavsalas atpūtas zonā, laikā no 29.aprīļa līdz 1.maijam un no 4.maija līdz 7.maijam, 40.maršruta autobuss apstāsies un uzņems/izlaidīs pasažierus pieturvietā “Lucavsala” (pieturvieta izvietota virzienā uz Ziepniekkalnu).

Turklāt 1.maijā sabiedriskais transports (autobusi, trolejbusi, tramvaji) kursēs pēc brīvdienu grafika.

“Rīgas satiksme” informē, ka 1.maijā no plkst.12 līdz 14 saistībā ar Rīgas velosvētku braucienu var būt sabiedriskā transporta kustības traucējumi/kavējumi.

Rīgas velosvētku dalībnieku braucienu sāks pie Arēnas Rīga, tālāk pa Skanstes ielu, Hanzas ielu, Eksporta ielu, 11.novembra krastmalu, Akmens tiltu, Mūkusalas ielu, Mūkusalas rotācijas aplis. Kopīgais velobrauciens noslēgsies Lucavsalā. Norādītajos ceļa posmos tiks traucēta vai uz laiku apturēta transporta kustība, tajā skaitā arī sabiedriskā transporta kustība.

Minibusi 1.maijā kursēs pēc svētdienām un brīvdienām paredzētā saraksta.

Foto: LETA

youtube icon
Abonēt youtube