Kā informē “Liina Stein” pārstāvis Deniss Ševeļovs, sestdien, 8. aprīlī, topošās līgavas Melngalvju Namā piedzīvoja vēl neredzēto – absolūti jauno “Liina Stein Bridal 2018” kolekciju – ar rokām darinātas līgavas kleitas, ko piedāvā igauņu modes dizainere Līna Steina (Liina Stein).

Līnas tērpi ir bezgala majestātiski un sapņaini, tie veidoti ar smalkām, ar rokām adītām mežģīnēm. “Liina Stein” kāzu kleitas pieejamas labākā parauga boutique veikalā Tallinā, kā arī Krievijā un Saūda Arābijā.

Liina Stein” ir viens no tiem zīmoliem, kas piedāvā plašu gatavo kāzu kleitu klāstu, taču lielākoties tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma. Katru tērpu izgatavo talantīgi meistari ar īpaši prasmīgām rokām.

Perfekti kleitu modeļi un perfekcija detaļās ir lietas, kas dāvā neaizmirstamas emocijas un atmiņas šajā visskaistākajā dienā, kuru piedzīvo mīlētāji.

Liina Stein“: “Jaunās kolekcijas pamatā ir nezūdošs mīlestības, doto solījumu un skaistās kopīgās dzīves slavinājums. Šī ir unikāla skaistuma un kaisles kombinācija katrai sievietei, kas ļauj ikvienai līgavai atrast iespējami labāko izpausmes veidu savā kāzu dienā, tāpēc mūsu stilisti Tallinā tam pievēršas ar lielāko vērību, bieži piedāvājot ne tikai individuāli izgatavotas kleitas visskaistākajām līgavām, bet arī tērpus līgavas māsām un atjautīgas detaļas līgavaiņa tērpam.”

Kā ziņo zīmols, ja ir vēlme pasūtīt absolūti jaunu, nebijušu kāzu tērpu, ieteicams to darīt laikus – vismaz trīs līdz četrus mēnešus. “Procesa sniegtā aizrautība, iespējas, fascinējošā dažādu mežģīņu piemeklēšana, detaļu pārveidošana, kleitas uzlaikošana un ar pasākumu saistītais prieks, ir gaidīšanas vērts. Redzot, kā kleita top un padara jūs aizvien skaistāku katrā uzlaikošanas reizē, jau veidojas atmiņas, kas vēlas tikt atklātas tikai dažas stundas vēlāk Tallinas centrā,” uzsver “Liina Stein“.

Papildus kāzu kleitām “Liina Stein” piedāvā vēl daudz ko vairāk. “Liina Stein” kolekcijas ir ļoti daudzveidīgas – atjautīgas kokteiļu kleitas, izsmalcinātas vakarkleitas un klasiska mazo, melno vakarkleitu kolekcija, katra no šīm dažādajām stilu un krāsu variācijām sniedz kaut ko jaunu visiem gadījumiem, vietām, vecumiem un temperamenta tipiem. Un, kad sapņu kāzu kleita ir sagaidīta, jūs varat izvēlēties otro kleitu kāzu svinībām vai tērpu medusmēnesim.

Foto: Sander Antoniak

Saistītās tēmas: Igauņu zīmolskāzu kleitasLiina Stein Bridal

youtube icon
Abonēt youtube