Vakar notika hokeja kluba Rīgas “Dinamo” padomes priekšsēdētāja Jura Savicka tikšanās ar Bobu Hārtliju, kuras laikā notika vairāku ar hokeju saistītu jautājumu apspriešana.

Tikšanās laikā Juris Savickis interesējās par Latvijas hokeja valstvienības gatavošanos gaidāmajam Pasaules čempionātam, kas no 5. maija līdz 21. maijam risināsies Ķelnē un Parīzē.

Juri Savicki īpaši interesēja galvenā trenera viedoklis par Rīgas Dinamo hokejistu sniegumu aizvadītajās pārbaudes spēlēs, kā arī viņu gatavība un izredzes iespējamajai dalībai hokeja valstvienības sastāvā.

Sarunas laikā tika apspriestas arī Rīgas “Dinamo” un Boba Hārtlija sadarbības iespējas KHL 10. sezonā, kurā Hārtlijam tika piedāvāts kļūt par Dinamo komandas galveno treneri.

Juris Savickis un Bobs Hārtlijs nolēma turpināt uzsākto sarunu par iespējamo sadarbību, vienojoties par HK Dinamo Rīga piedāvājuma konkretizāciju tuvākajā laikā.

Izmantotie resursi: http://www.dinamoriga.eu/lv/zinas/visas-zinas/as-dinamo-riga-padomes-priekssedetaja-jura-savicka-tiksanas-ar-bobu-hartliju

Saistītās tēmas: HokejsLatvijaPČ2017

youtube icon
Abonēt youtube