Televīzija bez seriāliem mūsdienās vairs nav iedomājama un  22.maijā skatītāju vērtējumam tika nodota jaunākā sezona seriālam “Viņas melo labāk”.  Aktiera Ginta Andžāna atveidotais varonis ir diezgan fanātiski apsēsts ar astroloģiju. Kaut arī aktieris ar milzīgu pārliecību balsī mēģina iegalvot, ka arī viņš savus dzīves lēmumus uztic zvaigznēm, portāls ritakafija.lv sarunas laikā gan noskaidro, ka patiesībā no sava varoņa Andžāns ir pārņēmis tikai viņa elitāro hobiju.

 

Gints Andžāns skaļi mēģināja visus klātesošos pārliecināt, ka arī viņš, tāpat kā viņa atveidotais varonis Reinis, ir pārņemts ar astroloģiju un visu savā dzīvē ļauj izlemt zvaigznēm un kosmosam. Uz portāla ritakafija.lv jautājumu, ko tik liela ironija pret astroloģiju, vīrietis mēģina “karināt uz ausīm makaronus”, taču jautājums par interesantāko rakstu pēdējā žurnāla “Praktiskā astroloģija” numurā blefotāju izsit nedaudz no līdzsvara un nācās vien sākt runāt taisnību. “Nē, nu principā jau tur tajā kosmosā kaut kas ir. Vai mēs mākam vai nemākam saskatīt tās zīmes – tas ir cits jautājums,” norāda Andžāns.

Runājot par seriāla aizkulisēm, viņam vienmēr ir bijis interesanti izpētīt, kā cilvēki dzīvo lepnajās mājās, kur notiek filmēšana. Pat ne aiz skaudības, ka viņam arī tā gribētos, bet tīri intereses pēc. “Ir tik dīvaini atrasties lielā mājā ar daudzām istabām, bet reāli tur ikdienā dzīvo tikai divi cilvēki,” savos novērojumos dalās aktieris.

Tieši filmējoties seriāla iepriekšējās sezonās, Andžāns atklāja jahtu burvību un saprata, ka šī nodarbe viņu ļoti saista. “Mēs ar jahtu kuģojām pa Baltezeru un tas mani iedvesmoja nokārtot kuģošanas apliecību. Man tagad ir iegūta atļauja vadīt kuģošanas transportlīdzekli, kas ir līdz 12 metriem garš, Latvijas ūdeņos. Pagaidām es vēl īsti nekur neesmu pats kuģojis, bet vismaz tagad varu to oficiāli darīt. Pagaidām es plānoju vasarā braukt ar ūdens motociklu,” savu aizraušanos atklāj aktieris. Vaicāts par jahtas iegādes plāniem, Andžāns nosmejas, ka jāgaida, kad seriālu “Viņas melo labāk” nopirks Holivuda un aktieri sāks pelnīt milzu naudu. Taču, vismaz pagaidām, personīgā jahta ir tāls nākotnes plāns.

Foto: Jānis Ogle

Saistītās tēmas: Gints Andžānsviņas melo labāk

youtube icon
Abonēt youtube