Šodien oficiāli paziņoti pretendenti uz titulu “Misters Latvija 2017”. Oficiālās konkursa dalībnieku fotogrāfijas ir standarta skaistumkonkursa profila bildes , tāpēc portāls ritakafija.lv nolēma palūkoties sociālajos tīklos un uzzināt, kas patiesībā ir puiši no baltajām foto sesijas bildēm. Tiesa, parakstot līgumu par dalību konkursā, acīmredzami viņi visi ir krietni patīrījuši savu foto arhīvu, tomēr šo to interesantu vēl var atrast.

 

 


ROBERTS ZVAGŪZIS
Vecums: 20 gadi; Augums: 190 cm
Izglītība: vidējā
Kāpēc nolēmi piedalīties Mr Latvia finālā?

– Šī nozare mani jau ieinteresēja gadus atpakaļ, kad veiksmīgi aizvadīju konkursu Miss un Misters Ogre, pēc šī konkursa, radās vēlme attīstīt sevi tālāk un pieteikties Miss un Mister Latvia. Šī ir vieta, kur sevi pilnveidot ne tikai arēji, bet arī iekšēji, kas Tev var noderēt nākotnē.

Roberts Zvagūzis, ja pēta sociālos tīklus, šķiet, to vien dara, ka spēlē basketbolu. Visur, kur vien iespējams, viņš ir kopā ar basketbola bumbu. Attiecību statuss viņam sociālajos tīklos nav norādīts. Taču, divus gadus iepriekš, viņš jau ir startējis līdzīgā konkursā. 2015.gadā viņš piedalījās reģionālajā skaistumkonkursa “Mis un Misters Ogre”. Ak, jā – pirms trīs gadiem viņam patika taisīt selfijus ar atkailinātu torsu, šķiet, ka šobrīd tam viņš vairs nav īsti formā.

 

 


JĀNIS GULBINSKIS-ROGAINIS
Vecums: 25 gadi; Augums: 1,89 cm
Izglītība: profesionālā vidēja izglītība – Ēdināšanas pakalpojumu speciālists. Patreiz studēju augstskolā RISEBA bakalaura studiju programmā Biznesa psiholoģija 2. kursā.
Kāpēc nolēmi piedalīties  Mr. Latvia finālā?

– Gribu sevi pārbaudīt. Nevēlos sev vēlāk pārmest vai nožēlot, ka neizmantoju izdevību. Kā arī, Misters Latvija tituls ir lieliska pievienotā vērtība, kura pavadīs mani visu mūžu.

Jānis Gulbinskis-Rogainis sociālajos tīklos izskatās krietni labāk nekā oficiālajā foto. Spriežot pēc visām fotogrāfijām, viņam ir tuva atpūta brīvā dabā – īpaši vasaras sezonā ar laivām. Ir viens no tiem puišiem, kam instagram.com profilā ir vairāk nekā viena bilde no trenažieru zāles. Savā attiecību statusā viņš neko nav norādījis, taču meitenēm nav ko cerēt, jo bildes runā vairāk nekā vārdi. Un, runājot par vārdiem, attēlos redzamā tumšmate Santa Priede gan ir skaidri un gaiši norādījusi, ka viņiem ir attiecības.

https://www.instagram.com/p/BRsXxb3FhzM/?taken-by=janis.gulbinskis.rogainis

 

IVO LESNIEKS
Vecums: 25 gadi; Augums: 182 cm
Izglītība: Vidējā profesionālā (automehāniķis), nepabeigta augstākā Rīgas Tehniskā Universitāte

Kāpēc nolēmi piedalīties Mr. Latvia finālā?

– Pieņēmu šo, par lielisku iespēju sevis pilnveidošanai, jaunas pieredzes un iespaidu apguvei. Domāju, ka Mr. Latvia konkursā iegūtā atpazīstamība atvieglotu uzmanības pievēršanu sabiedrības daļai, kurai nepieciešama palīdzība, kā arī citām aktuālām mūsdienu sabiedrības problēmām.

Ivo Lesnieks, spriežot pēc sociālajiem tīkliem, ir diezgan patriotisks jaunietis, jo vairākās bildēs figurē Latvijas valsts karogs vai senlatviešu simbolika. Viņam ir pieredze bērnu auklēšanā. Otrā pusīte nefigurē, ne attiecību statusā, ne fotogrāfijās. Gluži brīvs viņš nav, jo kā var noprast pēc fotogrāfijām, jau no 2015. gada vasaras viņam ir “ visai tuvas attiecības” ar kaķi.


LEONĪDS GERAŠČENKO
Vecums: 24 gadi; Augums: 188 cm
Izglītība: Augstākā
Kāpēc nolēmi piedalīties Mr. Latvia finālā?

– Tā ir lieliska iespēja pilnveidot sevi, iegūt pavisam jaunu pieredzi un iepazīties ar dažādiem cilvēkiem.

Sociālajos tīklos nav atrodams.


MAIKLS ADŽIBOIJE
Vecums: 19 gadi Augums: 180cm
Izglītība: vidējā
Kāpēc nolēmi piedalīties Mr. Latvia 2017 finālā?

– Vēlējos pārbaudīt sevi un izmēģināt ko jaunu. 

Maikls Adžiboije (kas bieži manīts Lielvārdes pusē)  nenoliedzami būs tas, par kuru tiks trītas mēles visvairāk un  – viņš būs kā sava veida pārbaudījums, cik patiesībā neesam vai esam rasistiski noskaņota nācija. Sociālajos tīklos atrodamās bildes puisi raksturo kā mūsdienu “Dendiju”. Pirmkārt, jau regulārie “barber-shop” apmeklējumi, kas redzami fotogrāfijās, tad arī dalība pašmāju modes nedēļā “Rīga Fashion Week”. Un, protams, sports, sākot no basketbola līdz pat galda tenisam. Par puiša attiecību statusu sociālie tīkli klusē.

 


ARTŪRS IGNATIKS
Vecums: 26 gadi; Augums: 186 cm
Izglītība: Pabeigta vidusskola un speciālā izglītība.
Kāpēc nolēmi piedalīties Mr. Latvia 2017 finālā?

– Šī ir lieliskā iespēja izmēģināt kaut ko jaunu.

Sociālajos tīkos nav atrodams.


KRISTS PRŪSIS
Vecums: 19 gadi; Augums: 182 cm
Izglītība: Rīgas Mākslas un Mediju tehnikums
Kāpēc nolēmi piedalīties Mr Latvia finālā?

– Nolēmu piedalīties, jo tā ir iespēja pilnveidot sevi dažādās jomās, iegūt jaunus draugus, vērtīgu un interesantu pieredzi.

Sociālajos tīkos informācija nav pieejama.


RAITIS KĻAVIŅŠ
Vecums – 25 gadi; Augums: 1.81 cm
Izglītība: Vidējā profesionālā izglitība, meža tehnikas mehāniķis
Kapēc nolēmi piedalīties Mr. Latvija Finālā?

– Latviešiem ir tāds teiciens: Ka vajag visu izmēgināt. Es savā ikdienā nekad nesaskaros ar tieši šada veida pasākumiem, es tajos neesmu nekad tā, īsti piedalījies. Tapēc izlēmu ka kaut kas varbūt ir jāpamaina savā ikdienas dzīvē un nolēmu noriskēt un piedalīties. Kā nekā mēs visi dzīvojam tikai vienu reizi.

Ja nebūtu “labā feju krustmāte” – žūrijas pārstāve Sonora Vaice, kas Raiti Kļaviņu uz konkursa atlasi atvilka ar varu, tad mežstrādnieks turpinātu pavasara saulītē braukāt ar riteni pa meža takām. Viņš ir vienīgais no dalībniekiem, kas nav licis pazust no sava profila smieklīgām ballīšu bildēm. Savukārt, otrā pusīte nefigurē ne statusā, ne fotogrāfijās.

 

Foto: publicitātes foto Eriks Biters, Make up – Gosh Cosmetics, Kleitas – Mohito un Reserved, facebook.com un instagram.com

Saistītās tēmas: Misters Latvija 2017

youtube icon
Abonēt youtube