Šodien Liepājā norisināsies vasaras sezonas atklāšanas svētki, informēja Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Čabikina.

Kopumā vasaras sezonas atklāšanas svētkos pieteikušies vairāk nekā 40 Liepājas uzņēmumi, mākslinieku saloni, restorāni, kafejnīcas, veikaliņi, kā arī aktīvās atpūtas, sporta un kultūras pasākumu norises vietas. Pasākuma dalībnieki atrodas trīs dažādos maršrutos – pilsētas centrā, Jaunliepājā un Karostā.

Plkst.18, atklājot arī velosezonu, pie koncertzāles “Lielais dzintars” starts tiks dots arī Tvīda retro velobraucienam, kura maršruts vīsies cauri pilsētas centram: koncertzāle “Lielais dzintars” – Promenāde – Celtnieku iela – Laivinieku iela – Uliha iela – Roņu iela – Zvejnieku aleja – Hika iela – Jūrmalas iela – Dzintaru iela – Peldu iela – Alejas iela – Jūrmalas iela – Ezera iela – Ganību iela – K.Ukstiņa iela – Apšu iela-Kungu iela – Zivju iela – Graudu iela – Jūras iela – koncertzāle “Lielais dzintars”.

Vakara noslēgums ar muzikāliem priekšnesumiem un koncertiem norisināsies dažādās Liepājas atpūtas un izklaides vietās, restorānos, kafejnīcās un klubos, sākot no plkst.20.

Plašāka informācija par pasākumiem un to norises vietām būs atrodamas kartēs, kas būs izvietotas Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā, Liepājas Latviešu biedrības namā, koncertzālē “Lielais dzintars”, Liepājas Olimpiskajā centrā un Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas ēkā, kā arī atrodamas mājaslapās “www.liepaja.travel” un “www.liepaja.lv”, pašvaldības un “Liepāja Travel” sociālo tīklu profilos un būs saņemamas pasākumā uz vietas.

Foto: 7GURU

Saistītās tēmas: Liepājavasaras sezona

youtube icon
Abonēt youtube