Šajā nedēļas nogalē Liepājā saistībā ar Līvas ciema svētku norisi būs noteikti satiksmes ierobežojumi, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Svētku norises laikā gaidāmi gan īslaicīgi satiksmes ierobežojumi, gan satiksmes slēgšana atsevišķos posmos visu nedēļas nogali.
Īslaicīgi satiksme var tik traucēta sestdien, 20.maijā, no plkst.10.45 līdz 11 svētku dalībnieku “ķēdes” laikā Kuršu, Tirgoņu, Lielā, Radio un Jūras ielā, Radio ielas aplī un Liepājas koncertzāles automašīnu stāvlaukumā.

No piektdienas plkst.17 un svētku laikā visu nedēļas nogali, 20. un 21.maijā, satiksmei būs slēgta Promenāde, kā arī vairākas tuvējās ielas, sākot no Jūras ielas līdz ostmalai, – Radio iela, Baložu iela, Stūrmaņu iela, Friča Brīvzemnieka iela un Kuģinieku iela no krustojuma ar Jūrnieku ielu. Rezultātā satiksmei būs slēgtas arī Dzirnavu iela, Putekļu iela un Vēžu iela. Sākot no šodienas plkst.17 līdz 21.maija vakaram būs slēgta arī autostāvvieta pie koncertzāles “Lielais dzintars”.

Līvas ciema svētki notiks sestdien, 20.maijā, no plkst.10 līdz 19 un svētdien, 21.maijā, no plkst.11 līdz 15, piedāvājot apmeklētājiem plašu kultūras programmu dažādās tematiskās norisēs.

youtube icon
Abonēt youtube