Zelta tempļi, eksotiski ziedu dārzi, pastaiga pa savvaļas zvēru dabas parku un foto sesija taizemiešu tradicionālajā tērpā ir tikai neliela daļa no pasākumiem, kuros šajās dienās piedalījās Latvijas pārstāvis skaistumkonkursā “Mister Global” Vladislavs Šatrovskis. Puisis neslēpj, ka dienaskārtība ir visai saspringta un saka paldies visiem atbalstītājiem.

 

Vēl ir atlicis nedaudz laika līdz 20.maija vakaram, kad notiks lielais finišs starptautiskajam vīriešu skaistumkonkursam “Mister Global”. Latvijas pārstāvis Vladislavs Šatrovskis jau ir veiksmīgi aizvadījis divus no šī konkursa svarīgākajiem pasākumiem – labdarības izsoles vakaru un foto sesiju taizemiešu nacionālajos tērpos. Tāpat arī visi dalībnieki apmeklēja eksotisku botānisko dārzu un pabija atvērtā tipa zvēru dabas parkā. Un viens no jautrākajiem piedzīvojumiem nenoliedzami bija šļakstīšanās ar ziloņiem. Principā, pēc idejas tā bija ziloņu mazgāšana, taču dzīvnieki lika lietā snuķi un pamatīgi apšļakstīja arī visus pārējos. “Konkursa iet interesanti! Katru dienu jaunas aktivitātes! Redzējām vairākus tempļus, ziedojam saldumus bērniem kuriem nav vecāki, bija botāniskajā dārza. Iet diez gan jautri! Gatavošanās lielajam finālam notiek ļoti intensīvi,” tā ar saviem iespaidiem portālam ritakafija.lv dalās Vlads.

Priekšā vēl saspringts plāns ar daudz un dažādiem pasākumiem. Un lielākā intriga, protams, vai mūsu valsts pārstāvis tiks lielajā finālā. Puisis jau tagad izsaka pateicību visiem, kas viņu atbalsta un priecājas par iespēju nest Latvijas vārdu pasaulē. Atgādināsim, ka iespēja balsot par mūsējo ir bezmaksas un balsošana ir ļoti vienkārša – sociālajā tīklā facebook.com ir jāatrod “Mister Global” lapa un tur būs norādīta visa informācija, kā pareizi balsot.

Skat, kā mūsējam iet Taizemē:

Foto: Publicitātes foto

Saistītās tēmas: Mister Global 2017Vladislavs Šatrovskis

youtube icon
Abonēt youtube