Aizvadītajā nedēļā Latvijā risinājās starptautiskais skaistumkonkurss “Mrs Top Of The World 2017”, un publiskos pasākumus ar prieku apmeklēja arī virkne pašmāju slavenību. Protams, vispamanāmākās bija tieši dāmas, un šopavasar mūsu dāmas, šķiet, pucējās daudz krāšņāk nekā jebkad. Mežģīnes, smalkas rotas un izteiksmīgi dekoltē, tā varētu raksturot mūsu pašmāju skaisto dāmu tērpu izvēli. Portāls RitaKafija.lv piedāvā aplūkot spilgtākās “Mrs Top Of The World” viešņas.

 

Aktrise Vita Balčunaite uz konkursa finālu ieradās sarkanas krāsas mežģīņu kleitiņā.

Modes žurnāla “L’OFFICIEL” redaktore Ērika Šmeļkova, ierodoties uz konkursa finālu, nodemonstrē, ka ļoti labi zina, ko īsti nozīmē “mazā melnā kleitiņa”.

Konkursa “Mrs Top Of The World 2017” organizatore Kristīne Lindenblate uz konkursa finālu bija saposusies kā neviena. Mati, make up un arī disko spīguļu kleita viņai ļāva izskatīties krietni jaunākai, un nebūtu brīnums, ja Vecrīgas krogos viņai liktu uzrādīt pasi.

Sabiedrības dāma un bijusī skaistumkaraliene Liene Skulme zina, kā likt lietā savu sievišķību. Apmeklējot konkursa finālu, Skulme ar savu dekoltē spēja noturēt daudz lielāku vīriešu uzmanību, nekā skaistumkonkursa dalībnieces uz skatuves.

Konkursa “Mrs Top Of The World 2016” skatītāju favorīte Zanda Panava arī bija starp dāmām, kas tērpu izvēlējās ar mežģīņu motīviem.

 

Pasaulē augsti novērtētā pašmāju skaistumkaraliene un konkursa “Miss un Misters Latvija” viena no rīkotājām Kristīne Djadenko uz nacionālo vakaru sev bija izvēlējusies ērtu jauneklīgu stiliņu.

 

 

 

 

 

Foto: Jānis Ogle

youtube icon
Abonēt youtube