Pasaules pirmizrādi piedzīvojusi režisora Deivida Linča kulta seriāla Tvīnpīka (Twin Peaks) jaunā stāsta sezonas pirmās divas daļas. 25 gadus gaidītā turpinājuma skatītājus iepriecinās ziņa, ka katra jaunā seriāla daļa ar subtitriem latviešu valodā uzreiz pēc globālās pirmizrādes ekskluzīvi būs pieejama video satura platformā Viaplay.

Kulta seriāla Tvīnpīka jaunā stāsta sezona skatītājiem visā pasaulē ir piedzīvojusi globālo pirmizrādi. Kā norāda seriāla producenti, šī nav trešā sezona, bet atsevišķs stāsts par notikumiem Tvīnpīkā, sadalīts 18 daļās. Jaunajā stāstā apvienosies jau pazīstamais, sākotnējais seriāla sastāvs ar Kailu Maklahlanu priekšgalā un seriālā vēl nebijuši aktieri – Monika Beluči, Tims Rots, Naomi Votsa, kā arī Amanda Seifrīda, Maikls Cera un mūziķis Trents Reznors.

Tiksimies pēc 25 gadiem!

Slavenais stāsts par šokējošo noziegumu – skaistules Lauras Palmeras slepkavību Tvīnpīkā un FBI virsnieka Deila Kūpera centieniem atrisināt mīklaino nāvi – ir zināms ikvienam detektīvu seriālu cienītājam. Tvīnpīka pēc kritiķu apgalvojumiem, joprojām tiek uzskatīts par vienu no visnozīmīgākajiem televīzijas seriāliem pasaulē. Seriāla fani apgalvo, ka Tvīnpīkas atgriešanās bija ilgi gaidīta un paredzama, jo tieši ar vārdiem: “Tiksimies pēc 25 gadiem,” noslēdzās seriāla pēdējā sērija 1991. gadā. Tagad seriāla faniem ir cerība iegūt atbildes uz visiem jautājumiem, kas palika neatklāti. Tvīnpīkas režisors, pats Deivids Linčs gan apgalvo, ka jaunais stāsts radīšot vēl vairāk jautājumu par notikumiem mīklainajā pilsētā un patiesi satricinās skatītājus.

Režisors Deivids Linčs, kuram šogad apritēja 71 gads, ir paziņojis, ka šis ir viņa pēdējais projekts. Slavenā režisora rokraksts ir ikonisks, un tā mistisko, psiholoģisko šausmu un intrigas apvītie sižeti, kas papildināti ar izciliem skaņu celiņiem, aizrauj ikvienu tā skatītāju. Arī jaunākajā Tvīnpīkas stāstā mūzikai ir īpaša loma – tajā būs dzirdami Nine Inch Nails, Pearl Jam, Moby un citi.

Godinot režisora Deivida Linča daiļradi un atzīmējot Tvīnpīkas atgriešanos uz lielajiem ekrāniem, seriāla pirmās divas sezonas, kā arī jaunā stāsta pirmā sērija atsevišķas programmas ietvaros tiek demonstrēta arī Kannu Kinofestivālā, kas norisinās līdz 28.maijam.

Saistītās tēmas: PirmizrādeseriālsTvīnpīka

youtube icon
Abonēt youtube