Fiziski dziedātāja Ariana Grande sprādzienā nav cietusi un miesas bojājumi netika konstatēti. Taču, dziedātājas emocionālais stāvoklis ir nestabils, un pēc piedzīvotās panikas lēkmes dziedātājai mediķi ieteikuši uzkavēties slimnīcā. Viņas sāpju pilnais ieraksts sociālajos tīklos uzrunāja miljoniem cilvēku un virkne skatuves zvaigžņu ir izteikušas savu atbalstu dziedātājai un līdzjūtību cietušajiem.

Kā ziņots, šonakt  notika sprādziens  Mančestras arēnā, kad tobrīd tur risinājās dziedātājas Arianas Grandes koncerts. Šausmīgajā teroraktā jau ir 22 nogalinātie un aptuveni 50 sakropļotie. Uzbrukumā cietuši galvenokārt jaunieši.

Video īsi pēc sprādziena: 

https://www.youtube.com/watch?v=NMrF1gvVBNY

Dziedātājas pārstāvji īsi pēc notikušā informēja medijus, ka 23 gadus jaunā Ariana Grande koncertā nav cietusi. Tiesa, meitenes emocionālais stāvoklis no pārdzīvojumiem bija pamatīgi iedragāts. “Salauzta! No sirds dziļumiem, man ir tik ļoti žēl. Man trūkst vārdu,” savā Twitter.com kontā ierakstīja dziedātāja.

Kā ziņo britu portāls theguardian.com dziedātājai esot sākusies panikas lēkme un viņa nogādāta privātā klīnikā. Grande šobrīd ir apturējusi savu turneju, jo tuvāko mēnešu laikā nav spējīga kāpt uz skatuves. Šausmīgais notikums nav atstājis vienaldzīgus arī citus skatuves māksliniekus, kuri steidz izteikt līdzjūtību.

Viena no pirmajām savu līdzjūtību izteica skandalozā repere Nikija Mināža: “Man sāp sirds par manu māsiņu Arianu un visām ģimenēm, kuras skāris šis traģiskais notikums UK. Nevainīgas dzīvības ir zudušas. Man ir tik ļoti žēl dzirdot ko tādu!”.

Ar lūgšanām par bojāgājušajiem un mīlas pilnu cerību sirdi par cietušajiem savās domās bija mūziķe Teilore Svifta.

Tikpat sāpināts par notikušo ir arī grupas “One Direction” kādreizējais dalībnieks Harijs Stails: “Mana sirds ir salauzta par to, kas šonakt ir noticis Mančestrā. Sūtu savu mīlestību visiem, kas ir cietuši.”

Daudz skarbāks savā ierakstā bija populārais mūziķis Bruno Mars. Viņš norāda, ka nespēj vārdos izteikt savas sajūtas par notikušo un aizvien netic, ka pasaulē var būt tik nežēlīgi cilvēki.

Arī dziedātāja Pink sūta līdzjūtību cietušajiem un novēl visu to labāko Arianai Grandei un viņas komandai.

Dienas gaitā līdzjūtību turpina izteikt arī citi skatuves mākslinieki.

Foto: Twitter

Saistītās tēmas: Ariana GrandeMančestraSprādziensTerorakts

youtube icon
Abonēt youtube