Šovakar Spānijas spēcīgākajā futbola turnīrā ”La Liga” tika aizvadītas 36. kārtas spēles. Kādā no tām savā starpā spēkiem mērojās viena no labākajām futbola komandām pasaulē ”Barcelona” un ”Villarreal”.

”Barca” spēli uzvarēja 4:1, taču latviešu sporta līdzjutējus ieinteresēja kas cits. Nav noslēpums, ka latviešu labākais basketbolists un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Ņujorkas ”Knicks” komandas dalībnieks Kristaps Porziņģis šobrīd atpūšas Spānijā. To viņš nav slēpis, regulāri ievietojot attēlus savā “Instagram” kontā.

Klusi un nemanāmi latvietis šovakar ”Camp Nou” stadionā noraudzījās Barselonas spēli un pēc mača satikās ar komandas zvaigzni Neimāru. Abi sportisti apmainījās ar saviem spēļu krekliem, bet, protams, to izmēru atšķirība bija grandioza.

Porziņģis jau iepriekš ticies ar tādiem futbolistiem kā Davidu Vilju un Antuānu Grīzmanu un tagad pārmijis dažus vārdus ar vēl vienu superzvaignzi. Aplūkojot šo attēlu, prātā iezagās doma, ka viens no visu laiku labākajiem futbolistiem Lionels Mesi, kurš ir Neimāra komandas biedrs, iespējams, nebija pieejams šādai pēcspēles sarunai..

Saistītās tēmas: BarselonaFutbolsPorziņģis

youtube icon
Abonēt youtube