Mūziķis Ralfs Eilands pirms nepilnas nedēļas slimnīcā piedzīvoja ceļa operāciju. Un ir spiests atkal pārvietoties ar kruķiem. Taču, kad mūziķis ir uz skatuves, kruķi nebūt netraucē plosīties. Un vienā brīdī tie pazūd gluži kā apģērbs no ķermeņa augšdaļas.

 

20. maijs, kā ierasts mums ir muzeju nakts. Ar daudz un dažādiem pasākumiem pie sevis ciemos uz “Muzeju nakti” mēģina ievilināt teju katrs muzejs. Un ne tikai muzeji, bet arī dažādi uzņēmumi. Viens no pieprasītākajiem apskates objektiem vakar bija Aldaris. 21:00 uz viņu skatuves kāpa mūziķis Ralfs Eilands grupas “PeR” sastāvā. Kā jau portāls ritakafija.lv rakstīja, puisi piemeklējušas veselības problēmas un viņš uz skatuves bija kruķos. Jau kāpjot uz skatuves, mūziķis atbrīvojās no krekla, bet uzstāšanās laikā kruķi tika vicināti tik aktīvi, ka vienā jaukā brīdī arī tie pazuda.

Jau nākamā dienā puisis kopā ar dīdžeju Tomu Grēviņu komentēja “Zvaigžņu hokeja” spēli. Šoreiz viņš jau bija krietni rāmāks un atzina, ka pēc iepriekšējās nakts koncertiem kāja nedaudz sāpot, bet viss būs labi. “Tā bija plānota operācija. Jau sen zināju, ka tāda būs jādara. Tagad mēnesi jāpadzīvo ar kruķiem un cerams, ka ar to manas veselības likstas beigsies,” optimistiski nākotnē skatās Eilands.

Foto: facebook.com un Jānis Ogle

 

Saistītās tēmas: AldarisMuzeju naktsRalfs Eilands

youtube icon
Abonēt youtube