Dienas horoskops: auns

Tev, iespējams, ir tendence runāt ārkārtīgi ātri, lai spētu izteikt visu, kas prātā, pirms esi to piemirsis, tomēr saņemsi labāku atbildi vien tad, ja runāsi lēnām un pieturēsies pie konkrētiem punktiem. Jā, tavā prātā maisās daudz dažādu domu, taču centies būt loģisks un saglabāt loģiku savā sakāmajā. Kaut arī runāšana un komunicēšana ar citiem kopumā ir tavs jājamzirdziņš, mēģini runāt lēnām, nevis skriet laikam pa priekšu.

Dienas horoskops: vērsis

Šodien gribēsies visu izdarīt ārkārtīgi ātri un teju vai skriet laikam pa priekšu, tomēr nesteidzies un sākumā pārbaudi, vai viss ir savās vietās, pirms pieliec punktu. Šodien labāk atturies no nopietnu dokumentu parakstīšanas. Ja kāds šodien lūdz tavu padomu, pārliecinies, vai saproti, ko tie no tevis vēlas. Tomēr labāk šodien izvairies no cilvēkiem gan sevis, gan citu labā.

Dienas horoskops: dvīnis

Šī būs īstā diena, lai papildinātu savu adrešu un numuru krājumus – kā personīgos, tā arī profesionālos. Vēl jo vairāk tādēļ, ka satikt jaunus cilvēkus ir bezgala nepieciešami un patīkami. Beidzot iepazīsties ar kaimiņiem, parunā ar blakus sēdošo autobusā vai vienkārši sasveicinies ar kolēģiem. Protams, pastāv iespēja, ka uzreiz nekļūsiet par draugiem, tomēr nekas slikts nenotiks, ja būsi šo cilvēku uzrunājis.

Dienas horoskops: vēzis

Kad bija pēdējā reize, kad uzrīkoji kādu lielisku ballīti sev un saviem draugiem? Zvaigznes ziņo, ka ir pēdējais laiks! Atceries, tev noteikti nav vajadzīgas augstākās pavāra prasmes vai izcila pasākumu vadītāja iemaņas, pietiks vien ar to, ka esi sapulcinājis sev apkārt tos, kurus mīli, lai vienkārši pabūtu kopā.

Dienas horoskops: lauva

Šodien vēlēsies atrasties cilvēku sabiedrībā. Jāteic, šodienas darāmo daru sarakstā ir ārkārtīgi daudz lietu, taču vai tās tiešām šodien prasa tavu nedalītu uzmanību? Izdari pašus svarīgākos darbus un vienkārši paņem laiku sev, pat ja tas ir vienkāršs friziera vai manikīra pameklējums. Piezvani savam tuvākajam draugam, lai tev pievienojas…

Dienas horoskops: jaunava

Tu šodien noteikti nevari atļauties tērēt savu laiku, lai spēlētu minēšanas spēles – nav laika interpretācijām. Šodien viss ir atkarīgs vien no sausiem, pamatīgiem, pierādāmiem faktiem. Ja nezini atbildi un svarīgu jautājumu, pajautā to ekspertam. Nebaidies jautāt!

Dienas horoskops: svari

Ja tevi šodien aicina cilvēku grupa, ar kuru ikdienā nekomunicē, neatsakies, bet piekrīti uzaicinājumam. Šajā uzaicinājumā nav nekādu slēpto mērķu. Kāds no šiem cilvēkiem uzskata, ka tu būtu lielisks papildinājums šai cilvēku grupai un tev par to būtu jājūtas lepnam. Paturi to prātā, kad nākamreiz plānosi kādu pasākumu un veidosi viesu sarakstu…

Dienas horoskops: skorpions

Ja pamani kādu kļūdu, neapvainojies, bet vienkārši ņem to – izlabo un priecājies, ka to pamanīji laikus. Tev neko neizmaksās tas, ja sev svarīgas lietas pārbaudīsi divreiz. Šodien būs vērts kādam pat samaksāt, lai pārbauda tavā vietā… ja nu kas. Pārbaudi, saņemot informāciju, pirms kāda maza, it kā nenozīmīga detaļa visu izbojā.

Dienas horoskops: strēlnieks

Šodien tavs jājamzirdziņš būs psiholoģija, kaut arī nespēsi to līdz galam izprast. Skaidri saprotama būs virspusējā daļa, taču dziļumi joprojām būs apslēpti. Taču nesatraucies, visam savs laiks, un neviens tādēļ tevi neuzskatīs par sliktāku vai vājāku cilvēku. Tā vietā, lai padotos, izmanto šo iespēju, lai mācītos. Ja nepieciešams, vienkārši atpūties.

Dienas horoskops: mežāzis

Šodien būsi neraksturīgi izklaidīgs, un šodien grūtības sagādās pat mazāko un pašsaprotamāko sīkumu paturēšana prātā. Apstājies uz mirkli un ļauj sev ieelpot svaigu gaisu, dod sev nedaudz atelpas. Šī apjukuma sajūta tev šķitīs kaut kas pavisam nesaprotams, taču nesatraucies, tas nav uz ilgu. Tieši laikā būs mazs piezīmju blociņš, kurā pierakstīt to, kur noliec savas mantas. Šajā dienā tas noderēs.

Dienas horoskops: ūdensvīrs

Mīlas frontē šodien sagaidāmi pārsteigumi. Gaisā jūtama spriedze un šķiet, šodien saņemsi ne vienu vien glaimu. Kaut arī neesi radis šādām jūtu izpausmēm un simpātijām pret tevi, šķiet pierast pie tā nenāksies grūti. Ja esi viens, šī būs īstā diena, lai uzsāktu ko jaunu. Ja jau esi attiecībās, ir īstā diena, lai pateiktu otram ko patiesībā jūti!

Dienas horoskops: zivs

Šodien vislabāk būtu pavadīt laiku kopā ar tiem, kurus labi pazīsti un mīli. Ja šodien nākas pamest mājas, ņem līdzi ko tādu, kas atgādina par mājām. Šī noteikti būs tā diena, kad pat mazākās izmaiņas spēs izsist tevi no līdzsvara, tādēļ, ja ir iespēja, uzturies vietās, kur viss ir pazīstams un tuvs, vietās, kur jūties pasargāts. Drīz vien šī vēlme pazudīs un atkal varēsi atgriezties savā piedzīvojumu meklētāja tēlā.

Foto: iStock

Saistītās tēmas: Dienas horoskopshoroskopihoroskops

youtube icon
Abonēt youtube