Dienas horoskops: auns

Jāteic, šodien tu noteikti nebūsi svešinieks impulsīvām un spontānām darbībām. Būtībā, šī būs diena, kad darīsi visu, lai savu trako ideju realizētu, jo tici, ka tā atnesīs jautrību. Nebaidies un rīkojies!

Dienas horoskops: vērsis

Iepriekš gūti panākumi šodien būs iemesls, kādēļ vēlēsies ieturēt distanci. Tomēr, pirms liec citiem manīt, ka izvairies no tiem, pārdomā kārtīgi šo soli. Ja tev šķiet, ka šie cilvēki tikai rada problēmas tavā dzīvē, pagaidi un palūkojies no malas. Iespējas, viss tomēr notiks labāk, kā būsi gaidījis.

Dienas horoskops: dvīnis

Īsi braucieni būs vairāk tavā stilā, nekā ilgi un gari ceļojumi. Tomēr šķiet, ka šobrīd vairāk domā par ilgu braucienu ārpus valsts. Ja tā ir, ņem savu tuvāko aiz rokas un dodies, kur acis rāda. Tu zini, kam jāzvana! Un neaizmirsti darbā jau laikus ieplānot atvaļinājumu vai izlietot iekrātās slimības dienas.

Dienas horoskops: vēzis

Kad runa ir par kopīgām finansēm, tās tu labāk uztici kādam citam. Tomēr šodien labāk uzticies saviem instinktiem un, šķiet, ka šodien būs īstais laiks, lai rīkotos ātri, paļaujoties uz iekšējo sajūtu. Vai rad tā kādreiz ir tevi pievīlusi?

Dienas horoskops: lauva

Jau ilgu laiku tu sevi nodarbini ar pavisam nopietnām lietām, taču laiks apjaust, ka viss slēpjas mākslā spēlēt. Tas ir kā braukt ar divriteni. Un ja nu ir kāds, kas ir gatavs parādīt pasaulei, kā tas darāms, tad šis ir īstais laiks, lai tu rīkotos!

Dienas horoskops: jaunava

Tu esi no tiem cilvēkiem, ka patīk ierastais ritms. Tomēr, šķiet, ka šobrīd tas ir teju neiespējami, īpaši, ja runa ir par darbu un finansēm. Taču pirms sāc par to dusmoties un uzbrukt kādam, kurš, pēc tavām domām, ir vainīgs, padomā par to, ko tev spētu dot nelielas pārmaiņas. Ja galu galā pārmaiņas sniegs labākus rezultātus nekā ierastā ikdiena, nebūs vajadzības atvainoties.

Dienas horoskops: svari

Reizi par reizei mūs pārņem vēlme izmēģināt kaut ko jaunu, doties tur, kur nekad nav būts. Ir laiks izjust šo vēlmi atkal. Šī ir diena, kad tev laiks nojaukt visas norobežojošās sienas un pievērsties nopietnai, neparastai jautrībai, un nepievērs uzmanību tiem, kas apkārt tev velta drūmus skatienus.

Dienas horoskops: skorpions

Viņi atvēruši tev durvis. Labi, drīzāk atvēruši tās no jauna un tas liek tev justies nedaudz aizdomīgi. Un tas nekas. Ja kāds bijis prom pārlieku ilgi, jebkurš, kuram ir smadzenes, brīnīsies, kādēļ atkal tevi sagaida ar atplestām rokām. Tomēr, nenolaupi sev iespēju atkalapvienoties, domājot pārāk daudz. Ļoti iespējams šie cilvēki beidzot nākušu pie prāta un sapratuši, cik ļoti tiem tevis trūcis.

Dienas horoskops: strēlnieks

Kāds ar kuru tu nemaz neesi tik ciešās attiecībās, pēkšņi izdomās, ka ir gatavs tev izkratīt sirdi, un, kā ierasts, tu nespēsi pretoties vēlmei palīdzēt. Ja daļa no vēlmes palīdzēt ir bezgala atklāta viedokļa paušana, noteikti neaizmirsti pateikt laikus, ka padoms nenāks par velti.

Dienas horoskops: mežāzis

Visu, ko dari, uztver bezgala nopietni, pat atpūtu un vaļaspriekus. Ja kāda no šī aktivitātēm esi kļuvis bezgala labs, laiks paklausīt draugu teikto, un to pārvērst nopietnāka aktivitātē. Ja šāda ideja šķiet satraucoša un nereāla, vismaz padomā par iespējām…

Dienas horoskops: ūdensvīrs

Tava finansiālā situācija šķiet nedaudz nestabila vai arī esi pārāk noraizējies par citiem svarīgākiem profesionāliem jautājumiem? Lai arī kas būtu noticis, nedaudz vairāk pievērsies savai karjerai. Bažas nekur nepazudīs, vismaz ne dotajā mirklī, tādēļ sakārto savu karjeru un nostiprini savas finansiālās puses pamatus.

Dienas horoskops: zivs

Tu noteikti esi no tiem cilvēkiem, kas bauda radniecīgu dvēseļu sabiedrību. Tādēļ, ja tevi aicina cilvēki ar līdzīgām interesēm, tev nav iemesla atteikt, ja vien nevēlies sanaidoties ar jau esošajiem draugiem. Tomēr, nepretojies uz satiec jaunus cilvēkus. Tu taču jebkurā brīdī šos cilvēkus vari sapulcināt vienuviet.

Foto: iStock

Saistītās tēmas: Dienas horoskopshoroskopi

youtube icon
Abonēt youtube