Auns

Šodien komunikācija nesagādās problēmas, spēsi lieliski izteikties un argumentēt savu viedokli. Ja galvenokārt tevi uzskata par kautrīgu cilvēku, kas īsti nerunās par savām izjūtām, kā arī neiesaistīsies krasās viedokļu apmaiņās, tad šodien viss būs citādāk. Tā vien šķiet, ka šodien tavu muti neviens neaizbāzīs.

Vērsis

Šodien būs grūti saprast, ko darīt tālāk, kā rīkoties un daudz sava laika pavadīsi vienkārši, pastaigājoties vai lūkojoties tālumā. Vislabāk šodien paspert soli maliņā un ļaut skriet tiem, kas to vēlas. Par laimi, tava neizlēmība nav uz palikšanu.

Dvīņi

Šodien nepievērs uzmanību skaitļiem. Tavs enerģijas daudzums ir tik liels, ka spētu paveikt jebkuru darbu neiedomājami ātri. Tomēr būs cilvēki, kas vēlēsies palīdzēt – ļauj to! Tā vien liksies, ka šodien uzsāksi teju miljons darbus vienlaicīgi, taču līdz galam neizdarīsi nevienu.

Vēzis

Šodien tevis teiktais tiks pārprasts, kaut arī šķitīs, ka esi izteicies pietiekami skaidri un saprotami. Neignorē šos pārpratumus, citādi tie pārvērtīsies īstās problēmās. Tā vien liksies, ka tev nebūt nebūtu jāatvainojas par to, ko nemaz īsti neesi izdarījis, bet tev noteikti viss ir jāatrisina. Norij savu lepnumu un pasaki maģisko vārdu “Piedod!”.

Lauva

Šodien izbaudi iespēju būt skatītājs, nevis galvenais spēlētājs. Ļauj saviem draugiem mirdzēt. Tu pārāk ilgi esi bijis bara dvēsele, šoreiz dod iespēju citiem. Būsi pārsteigts, cik daudz jauna uzzināsi un iegūsi!

Jaunava

Šī būs īsta diena, lai atklātu ko jaunu. Saprāts būs ar tevi. Kamēr citi teorētiski prātos, kas notika, tu spēsi izprast cēloņus, sakritības un to, kā visu atrisināt ātri un nesāpīgi. Ar šodienas prāta spējām spēsi darīt lielas lietas.

Svari

Viss apkārtējais šķitīs saulaināks, ja visā dalīsies ar sev tuvu cilvēku. Tādēļ nebaidies pacelt telefona klausuli un piezvani kādam sev tuvam cilvēkam un uzaicini uz tikšanos. Apspried lietas, dalies viedoklī, tikai paturi prātā, ka nav vienas patiesības. Ja sāksi strīdēties, nekas labs no ta nesanāks.

Skorpions

Kaut arī šķiet, ka viss ir izdevies tieši tā, kā biji plānojis, par sliktu nenāks visu vēlreiz pārbaudīt. Īpaši, ja darbojies ar likumiem vai finansēm. Šodien vissvarīgākais būs 7 reizes nomērīt un tikai vienu reizi nogriezt!

Strēlnieks

Tava attieksme šodien spēs darīt lielas lietas, īpaši, ja tā būs pozitīvi noskaņota. Ja sev spēsi iestāstīt, ka esi pelnījis labas lietas un lieliskas pieredzes, tad to arī sagaidīsi. Tici saviem spēkiem!

Mežāzis

Šodien tevi apsēdīs nejauki cilvēki. Tas, ka viņi apgalvo, ka izdarīs to, kas palūgts, nenozīmē, ka tas tiešām tiks izdarīts. Piedod tiem un ej uz priekšu. Neņem pie sirds, ja kāds tevi pievīlis, dzīve iet uz priekšu, ej arī tu. Dari to, kas tev jādara un paļaujies vien pats uz sevi.

Ūdensvīrs

Tava spēcīgā harisma šodien piesaistīs daudz īpašu cilvēku. Šodien iespējams satiksi cilvēku, kurš tevī iededzinās īpašu uguntiņu, kuru būs teju neiespējami nodzēst. Taču, ja esi brīvs cilvēks, kādēļ to darīt?

Zivs

Ja šodien darāms, kas tāds, kas prasa augstas koncentrēšanās spējas, tad labāk šos darbus noliec malā. Velti laiku, lai pasapņotu un paplānotu… iespējams, šie sapņi tev atnesīs atbildes uz dažādiem jautājumiem, kas jau ilgi nomāc tavu prātu.

 

Saistītās tēmas: Dienas horoskopshoroskopi

youtube icon
Abonēt youtube