Šodien, 19. maijā, noslēgumu piedzīvos ”UgunsGrēks”, kurš skatītājus  intriģēt spēja daudzu gadu garumā. Uz fināla filmēšanu Bīriņu pilī ieradušies jau iemīļotie tēli, lai ar vērienu noslēgtu seriālu. Lielais fināls mūs sagaidīs ar greznām kāzām. Portāls ritakafija.lv  piedāvā jau tagad aplūkot pirmos kadrus no pēdējās sērijas.

Vairāk nekā astoņus gadus TV3 seriāls “UgunsGrēks” priecēja skatītājus un ļāva pārdzīvot galvu reibinošos piedzīvojumos, dzīvojot līdzi varoņiem. Pateicoties komandas radošajam garam un saliedētībai, TV3 ēterā līdz šim kopumā ir nonākušas 17 sezonas un 1207 sērijas. Šo astoņu gadu laikā seriālā “UgunsGrēks” ir filmējušies teju 200 aktieri, starp visiem rekordu ir uzstādījis aktieris Ģirts Ķesteris, jo tieši viņš ir kopā ar seriālu no pirmsākumiem un ir filmējies lielākajā skaitā epizožu.

Jau zināms, ka seriāls noslēgsies ar kāzām, un lielajās svinībās mirdzēs arī aktieri no tautas. Vairāki seriāla  fani tikuši pie oficiantu lomām un apkalpos kāzu viesus, citi paši būs viesi. Piedāvājam apskatīt pirmos foto:

Foto: TV3 publicitātes foto

Saistītās tēmas: finālsugunsgrēks

youtube icon
Abonēt youtube