Izsludināta papildus pieteikšanās Latvijā veidotajam pasaulē pazīstamajam muzikālajam šovam “X faktors”, aģentūru LETA informēja “MTG TV Latvia” pārstāve Laima Kristapsone.

Jaunieši un vokālās grupas, sākot no 16 gadiem, aicināti pieteikties uz noklausīšanos internetā šova mājas lapā “xfaktors.lv”.

Interesentiem šova interneta vietnē jāiesniedz pieteikuma video, kurā jābūt dzirdamai dziesmai bez pavadījuma jeb “a capella”, kā arī jābūt labi redzamam pašam izpildītājam. Vēlamais video ilgums ir aptuveni divas minūtes. Video būs publiski pieejams un to izvērtēs žūrija ar pieredzi mūzikas un šovbiznesa jomā.

Tāpat savus pieteikumus video formātā aicināti iesūtīt arī tie, kuri iepriekš piedalījās kādā no atlasēm Latvijas lielākajās pilsētās un nenokļuva nākamajā šova kārtā.

Pieteikties interneta vietnē “xfaktors.lv” iespējams līdz 16.jūlijam.

Kā ziņots, muzikālā šova “X faktors” atlasēs Latvijas lielākajās pilsētās kopumā piedalījušies 1087 dalībnieki.

No kopējā dalībnieku skaita, 70% bija sievietes, savukārt 30% – vīrieši. Vairāk nekā puse jeb 677 dalībnieki bija vecumā no 16 līdz 25 gadiem, savukārt vecākajam dalībniekam bija 67 gadi.

Šova dalībnieku atlases norisinājās no šā gada 8.maija līdz 13.maijam sešās Latvijas pilsētās – Liepājā, Valmierā, Jelgavā, Rēzeknē, Daugavpilī un Rīgā.

Iepriekš vēstīts, ka šovu “X faktors” vadīs latviešu mūziķis un producents Markus Riva.

Riva piedalījās gan “X faktora” dalībnieku atlasēs, gan arī vadīs pašu šovu, kurš būs vērojams televīzijas ekrānos.

Jau ziņots, ka rudenī televīzijas kanāls TV3 skatītājiem piedāvās Latvijā veidotu pasaulē pazīstamo mūzikas šovu “X Faktors”, kurā Latvijas muzikālajiem talantiem būs iespēja izcīnīt savu iespēju nokļūt slavas zenītā un attīstīt sevi profesionāli.

“X faktors” ir pasaules mērogā pazīstams televīzijas realitātes šovs, kura mērķis ir atrast jaunus dziedošos mūzikas talantus. Skatītājiem tā ir iespēja just līdzi saviem favorītiem, savukārt mūziķiem – attīstīt sevi pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā, iegūt klausītāju atzinību un, iespējams, atspērienu veiksmīgai mūziķa karjerai. Starp spožākajiem “X Faktora” veiksmes stāstiem, kuri ieguvuši pasaules slavu pēc dalības šovā, var minēt tādus vārdus kā “One Direction”, britu dziedātāju Džeimsu Arturu un viņa tautieti, dziedātāju Leonu Luisu.

Saistītās tēmas: papildus pieteikšanāsX-faktors

youtube icon
Abonēt youtube