Šodien un rīt, 3.jūnijā, Kuldīgā norisināsies piektais Dizaina filmu festivāls, aģentūru LETA informēja organizatori.

Festivāla programmā ir iekļautas astoņas filmas, kas veltītas dizaina un mākslas tēmām, kā arī trīs izstāžu atklāšanas un audumu apdrukas darbnīca sadarbībā ar Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeju.

Dizaina filmu festivāla kino programma apskatīs ar dizainu saistītas tēmas dažādu mākslas jomu kontekstā. Tas ir jaunākais kino no visas pasaules. Dizaina filmu festivāla programma tiks demonstrēta Kuldīgas Mākslinieku rezidences ierīkotajā kinozālē, bet brīvdabas seansi bez maksas norisināsies pilsētas dārza kinoteātrī “Goldingen Knight Cinema”.

Sestdien no plkst.12 Pilsētas dārzā pie Kuldīgas novada muzeja varēs piedalīties Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja rīkotajā audumu apdrukas darbnīcā. Sietspiedes darbnīcā būs iespēja gan maziem, gan lieliem atklāt sietspiedes apdrukas mākslu.

Tāpat šodien un rīt Kuldīgas Mākslas namā un Kuldīgas Mākslinieku rezidencē tiks atklātas trīs izstādes – Latvijas Mākslas akadēmijas Glezniecības bakalauru darbu izstāde, Glezniecības rezidences izstāde un Ievas Maurītes personālizstāde.

 


 

Saistītās tēmas: Dizaina filmu festivālsKinoKuldīga

youtube icon
Abonēt youtube