Pašmāju labākais basketbolists Kristaps Porziņģis brutāli atšūts, mēģinot uzsākt flirtu sociālajos tīkos ar horvātu izcelsmes meiču Inesi Nikičs. Sajutusi pēkšņu slavas un asiņu garšu, astoņpadsmitgadniece turpina izbaudīt savu pārākuma garšu, izveidojot vēl vienu “sveicienu” Porziņģim.

Laikam jau ziņa pār mūsu NBA spēlētāja Kristapa Porziņģa neveiksmīgo flirta mēģinājumu ir sasniegusi pat “tanti Bauskā”. Taču, nedaudz atgādinot stāstu, NBA kluba Ņujorkas “Knicks” spēlētājs Kristaps Porziņģis sociālajā tīklā instagram ar īpašu emociju zīmi – smaidiņš ar sirsniņām, komentējis kādas daiļas horvātu modeles attēlu. Tiesa, drīz viens kāds sociālā tīkla lietotājs informējis, ka attēlā redzamā modele Inese Nikiča ir dzimusi vien 1999.gadā. Pati modele nav palikusi atbildi parādā un ievietojusi attēlu, kurā redzams, kā viņa skūpsta kādu jaunekli. Pie attēla sieviete pievienojusi ierakstu: “Vai tu, Kristap Porziņģi, guli mierīgi?”. Pāris stundu laikā šī ziņa jau bija lasāma teju visos pasaules portālos. Un meičas, kas tiek dēvēta par modeli, sekotāju statistika palielinājās uz pusi. Kā izpētīja portāls ritakafija.lv Inese ar savu puisi kopā ir jau vairāk kā divus gadus. Par modeli viņa tiek dēvēta, jo sociālajā tīklā instagram.com regulāri publicē savus foto. Galvenokārt, meitene mēģina izcelt savas sievišķās formas un tādā veidā reklamējot savu pieliekamo skropstu biznesu. Viņai nekad nav bijis noslēgts sadarbības līgums ar kādu modeļu aģentūru un arī portāls models.com nav uzskatījis par vajadzīgu viņu ievietot savā datu bāzē.

Pateicoties Porziņģa atšūšanai, nu visā pasaulē ir zināms viņas vārds. Acīmredzot pēkšņā slava pusaudzei ir tieši nepieciešama. Un jau pēc vairākām stundām viņa nolēma turpināt iesākto Porziņģa sāgu. Pie vienas no jau iepriekš publicētajām fotogrāfijām ar savu puisi, kāds  Gruzijas futbolists uzrunāja Porziņģi . “Šī ir labāka izvēle,” tā turpinot ierēkt par mūsu basketbolistu. Bildi ar šo komentāru Inese pārpublicēja jau savā facebook.com profilā. “Facepalm” šīs bildes nosaukumā facebook.com paziņoja jaunizceptā sociālo tīklu slavenība.

Foto: LETA un instagram.com

Saistītās tēmas: Inese NikičaKristaps Porziņģis

youtube icon
Abonēt youtube