Šodien plkst. 10 “Biļešu servisa” kasēs un internetā sāksies biļešu pārdošana uz britu grupas “Hurts” koncertu, kas 9.novembrī notiks “Arēnā Rīga”, aģentūru LETA informēja koncerta rīkotāji.

Koncerta biļešu cena ir sākot no 29 eiro.

Koncertturnejā ir pakārtota grupas ceturtajam studijas albumam “Desire“, kas nāks klajā 29.septembrī. Grupa turnejas laikā sniegs kopskaitā 29 koncertus Lielbritānijā, Somijā, Baltijas valstīs, Baltkrievijā, Vācijā, Čehijā, Slovākijā, Polijā, Ukrainā, Austrijā, Itālijā, Šveicē, Nīderlandē un Krievijā.

Bez dziesmām no jaunā albuma koncertprogrammā, dziesmu programmā tiks iekļauti arī klausītājiem jau zināmi iepriekšējo disku hiti, sacīja koncerta rīkotāji.

Viņi norādīja, ka grupa atpazīstamību ieguva līdz ar ar 2010.gadā iznākušo debijas albumu “Happiness“. Seši singli no tikai viena diska pabija dažādu Eiropas topu augšgalā. Albums ieguva zelta statusu Lielbritānijā un Austrijā, bet Vācijā tas ieguva platīna statusu.

Duetu “Hurts” 2009.gadā Mančestrā nodibināja vokālists Teo Hačkrafts un multiinstrumentālists Adams Andersons. Par grupas vizītkarti kļuvis elegants, mazliet atsvešināts ģērbšanās stils, drīzāk 80.gadiem nekā mūsdienām raksturīgas melodijas, bieži padrūma, bet intriģējoša tekstuāla noskaņa, ko paspilgtina smeldzes un izmisuma caurausts vokāls, norādīja koncerta organizatori.

Saistītās tēmas: Arēna Rīgabiļešu tirdzniecībaHurtskoncerts

youtube icon
Abonēt youtube