Vasaras ballītes rit pilnā sparā, un nenoliedzami dāmu ietērpi ir kļuvuši brīvāki un sievišķīgāki. Taču, vai vēlme baudīt vasaru nav spēcīgāka par spēju saposties atbilstoši pasākumam. Šoreiz portāls RitaKafija.lv pievērsa uzmanību divām dāmām, ko var raksturot ar vārdu lēdijas. Skaistumkonkursa “Vecmāmiņa” organizatore Elita Drāke un šī konkursa viena no pirmajām finālistēm Lilita Siliņa bija vienas no spožākajām viešņām “Mrs Top of The World 2017” nacionālā vakara pasākumā nakts klubā “Just”. Dāmu stilu šoreiz vērtēja mūsu eksperte Zanda Panava.

 

Elita Drāke  ģērbusies kleitiņā no romantiski gaisīga auduma, kas piešķir tēlam koķetīgumu. Poza, viennozīmīgi, to arī parāda. Ķēdītes ar kuloniem kronīšu izskatā, parāda, ka dāma ir gatavojusies šim pasākumam “Mrs To of the World 2017”. Kā zināms, arī pati Elita ir saistīta ar skaistumkonkursiem, un tieši no viņas radītā skaistumkonkursa mēs iepazinām arī otru dueļa dalībnieci Lilitu Siliņu.

 

 

Lilita Siliņa – smalkajās aprindās pazīstama kā Vecmāmiņu skaistumkonkursa dalībniece un iepazīšanās šovu zvaigzne. Par tērpa izvēli šeit varētu pastrīdēties… Man, šķiet,  fasons šeit īsti nebūs piemērots. Arī kleitas audums nav labs, lai arī pasākums notika klubā. Ar metālisko jābūt uzmanīgam. Tas var izcelt to, ko varbūt nevajadzētu. Kopsummā tēls piederas kluba apmeklējumam, taču vairāk ziemas mēnešos, jo ir smagnējs un tumšs.

 

Stila verdikts: Abas dāmas ir pievilcīgas un pašpārliecinātas, un tas vien viņas izdaiļo. Tomēr šoreiz žetonu dodu Elitai. Viņas tēls šķiet brīvāks un rotaļīgāks. Ir vasara un nevajag aizmirst būt rotaļīgām.

 


Dueli vērtēja skaistumkopšanas speciāliste Zanda Panava.

 

Foto: Jānis Ogle

 

 

Saistītās tēmas: Elita DrākeLilita SiliņaStila duelisZanda Panava

youtube icon
Abonēt youtube