Auns: 

Tev nebija iespēja izvēlēties ģimeni, gluži tāpat kā draugus, tiem bija lemts būt tavā dzīvē, tādēļ neaizmirsti, ka jebkurā gadījumā, patīk vai nē, tu nes zināmu atbildību par viņu labsajūtu. Šodien centies būt izpalīdzīgs un pieņem jebkuru atvainošanos, kas tiek tev veltīta. Pirmā soļa speršana nemaz nav tik sarežģīta. Šī būs īstā diena, lai nolīdzinātu visus negludumus.

Vērsis:

Paveries sev atkārt! Vai tev patīk tas, ko redzi? Ja tev ir apnikušas vecās tapetes un dekori, šī būs īstā diena, lai visu mainītu. Skaistumam ir liela nozīme tavā dzīvē, tādēļ, ja kaut kas nav tā, kā vēlies, maini to! Laiks radikālām pārmaiņām, taču neaizmirsti par citu domām, iesaisti arī savus draugus, mīļos!

Dvīņi

Tu mēdz ļoti pieķerties dažādām lietām, taču vai zini, kas tieši liek būt tik apmātam? Šodien jāsaprot, ka apkārt valda daudz dažādu lietu, kurām veltīt savu laiku, neieciklējies uz vienu. Dalies piedzīvotajā, izbaudi visu, kas nāk tavā virzienā. Un nepieķeries sīkumiem. Dažkārt jo vairāk dod, jo vairāk saņem pretī. Tā arī pavadi šo dienu!

Vēzis

Ja skaidri zini, ko vēlies, nebaidies cīnīties par to. Tagad ir tava iespēja piepildīt sapņus. Zvaigznes ir tavā pusē, tādēļ nemanot tev blakus atradīsies īstie palīgi. Izmanto savu intuīciju, tā tev nepievils. Tava iekšējā balss šodien dziedās uzvaras dziesmas, nebaidies tajā ieklausīties.

Lauva

Šodien, iespējams, jutīsies ļoti aizskarams un tavām jūtām tiks uzlikts pārbaudījums. Citu komentārus un kritiku centies uztver pavisam viegli, neņem pārāk daudz pie sirds. Ja to nespēj, vismaz neizrādi savu neapmierinātību. Daudzi centīsies šodien izmantot tavu mirkļa vājumu, nepakļaujies tam, esi spēcīgs, un neizrādi sāpi. Tas viss pāries.

Jaunava

Šodien droši varēsi paļauties uz sava labākā drauga atbalstu. Tu esi spēcīgs arī tāpat, taču nereti nāk par labu, ja ir kāds, kas palīdz. Šī būs arī lieliska diena, lai savu brīvo laiku pavadītu kopā ar draugiem.

Svari

Šodien lietas neies uz priekšu tik ātri, kā tu vēlētos, taču svarīgi saprast, ka esi uz pareizā ceļa. Gribēsies padoties, taču pārāk daudz laika esi ielicis tajā, lai viss notiktu, tādēļ padošanās būtu neprāts, jo esi tuvāk mērķim, nekā būtu domājis. Savācies un sāc domāt, kas īsti jādara!

Skorpions

Tu vienmēr esi no tiem cilvēkiem, kas uzdod visloģiskākos jautājumus un rok pēc atbildēm. Lielām lietām tavā dzīvē ir tikpat liela nozīme. Arī uzmanībai būs liela nozīme, tev šodien tā patiks. Taču neizmanto vārdus, kuru nozīmi līdz galam nesaproti – iekulsies nevajadzīgās problēmās.  Pārliecinies par to, vai uzdod jautājumus, kuri patiesi tevi interesē, nevis – kuri labi skan.

Strēlnieks

Īstā diena, lai veidotu “prāta vētras”, sadarbotos un veidotu jaunas partnerattiecības ar cilvēkiem, kuriem ir, ko teikt. Tev šodien nebūs vienots viedoklis ar saviem draugiem, taču tas neliedz jums kopā pavadīt produktīvi laiku. Jūsu dažādība papildina viena otru, kas kopīgos mirkļus padara īpaši produktīvus. Ja kāds izsaka, kādu ideju, kas tev šķiet nepieņemama, nebaidies uzdot jautājumus. Iemācīsies daudz, ja īstajā laikā un vietā uzdosi īstos jautājumus.

Mežāzis

Pārmaiņas dodas tavā virzienā, tādēļ esi gatavs pieņemt visu, kas ir tavā ceļā. Tev iespējams nāksies tikt galā ar senām problēmām, lai atbrīvotu vietu jaunām iespējām, tādēļ esi gatavs.  Tavā ceļā stāv cilvēks, kurš iespējams visu var izbojāt, bet ir arī cilvēks, kurš būs tavs labākais palīgs. Tev atliek saprast, kurš ir kurš. Paveries uz faktiem, viss kļūs skaidrs!

Ūdensvīrs

Tevi sagaida svarīgi pasākumi, kurus palaist garām būtu grēks. Saproti, kas tevi nomāc, tiec ar to galā un dodies dzīvē! Neļauj savām emocijām ņemt varu pār tavu ķermeni. Tev piemīt pienācīgs iekšējais spēks, lai ar visu tiktu galā, kaut arī šķiet, ka tā nebūt nav. Dari visu, lai apkopotu iekšējo spēku un dodies pretī uzvarai!

Zivs

Kaut arī tu neesi no tiem cilvēkiem, kas alkst uzmanības, šodien augstā skatuve būs tieši tava mīļākā vieta. Ja tev patīk teātra māksla, laiks attīstīt prasmes un karjeru šajā jomā. Šodien tevi pārsteigs ovācijas, sagatavojies!

Foto: iStock

Saistītās tēmas: 1.jūnijsDienas horoskopshoroskopi

youtube icon
Abonēt youtube