Auns

Šodien būs sajūta, ka uz sevi skaties kā no malas. Šķitīs, ka prāts nedarbojas kopā ar ķermeni, taču šī var būt lieliska pieredze un iespēja uz savām rīcībām un izvēlēm paskatīties no malas. Šodien jutīsies vājš, bet reizē spēcīgs. Izmanto šo emociju kontrastu.

Vērsis

Šodien tevi māks neizmērojama greizsirdība un apskaudīsi teju katru, kuram ies kaut kripatiņu labāk, nekā tev. Agresivitāte un dusmu izpausmes iespējams uz laiku nomaskēs tavas patiesās jūtas, taču drīz vien nāksies pašam sev atzīt savas vājās puses. Jo ātrāk to izdarīsi, jo ātrāk izjutīsi atvieglojumu.

Dvīņi

Ja ārsta apmeklējumu atliec vien tādēļ, ka it kā daudz darba, paņem beidzot rokās telefonu, veic pierakstu. Atceries, ka tava veselība ir pirmajā vietā, īpaši – sava steidzīgā un spraigā dzīvesveida dēļ.

Vēzis

Vienaudžu un lielisku pārdevēju spiedienam būs neiespējami pretoties, taču vērts nedaudz pacīnīties tam pretī. Iespējams, šodien ar tevi teju katrs gribēs manipulēt, tādēļ stāvi uz zemes ar abām kājām.

Lauva

Šis nebūs īstais laiks pēkšņiem, neapdomātiem lēmumiem. Lai arī kādu lēmumu grasies pieņemt, izvest visus plusus un mīnusus, un paļaujies uz savu intuīciju, tā būs īpaši spēcīga. Paveries uz savām interesēm un padomā, ko no tām var iegūt arī citi.

Jaunava

Tava vēlme augt un doties uz priekšu tevi savedīs kopā ar īstajiem cilvēkiem. Taču nesteidzies pieņemt pāragrus lēmumus. Labākais, ko vari darīt, ir izzināt un pārbaudīt faktus un avotus. Nepaļaujies vien uz cilvēku teikto, bet pārbaudi visu pats.

Svari

Šodien tev uzmanību pievērsīs daudzi, gribēs iegūt tavu laiku, uzmanību, kā rezultātā tev šķitīs, ka pašam sev laika vairs nav. Palēnām ieņem pienācīgu atstatumu, un ar laiku šie cilvēki tev dos tev tik ļoti nepieciešamo brīvību.

Skorpions

Šodien iesi uz priekšu teju kā lokomotīve. Tavai apņēmībai nespēs pretoties neviens. Ikviens vēlēsies ielēkt tavā vilcienā, izbaudi šo uzmanību, taču atceries, ka jebkuram transportam nepieciešama degviela, tādēļ apstājies un ļauj uzlādēties arī pašam sev.

Strēlnieks

Tas ko redzi, patiesībā ir daudz patiesāks, nekā gribi tam noticēt. Tu šodien esi pārāk sapinies savās domās, neļaujot saskatīt patiesību. Nereti ļauties sapņiem ir labi, taču atceries, ka jāatgriežas realitātē.

Mežāzis

Šodien spēsi saprast jautājam abas puses un spēsi lieliski rast atbildes uz vissarežģītākajiem jautājumiem un spēsi katru savu lēmumu pamatot. Šodien ļoti viegli būs pieņemt lēmumus, un daudzi sekos tev, saprotot, ka tavi spriedumi ir precīzi un pilnībā saprotami.

Ūdensvīrs

Šodien darbs vairs nešķitīs tik aizraujošs, nekā agrāk. Iespējams, esi pie tā pieradis tik lielā mērā, ka vairs neveicina tavu radošumu, vai arī vienkārši mainījušās tavas intereses. Atrodi sev kaut ko jaunu – hobiju, izklaidi. Atgūsti iepriekšējā darba prieku vai arī meklē citas iespējas.

Zivs

Šodien jutīsies īpaši emocionāls un pat sīkums spēs tevi saraudināt, tādēļ šo dienu velti sev, sakārto domas, saproti, ko jūti un kādēļ to jūti. Atgūsties, uzkrāj enerģiju un dodies savā ikdienā ar jaunu sparu.

Foto: iStock

Saistītās tēmas: Dienas horoskopshoroskopi

youtube icon
Abonēt youtube