Jau pēc mēneša un dažām dienām Jūrmalas pilsētā sāksies pašmāju dīvas Laimas Vaikules nu jau ikgadējais festivāls “Laima Rendez Vous Jūrmala 2017”. Un vakar pirmo reizi dziedātāja savām acīm ieraudzīja, kādus tērpus viņai uz festivālu radījuši pašmāju atzītākie modes dizaineri. Vai tiešām Vaikule šoreiz iztiks bez šķērēm un kāds no tērpiem uz skatuves parādīsies savā pirmatnējā izskatā rādīs laiks.

 

Pašmāju estrādes dīva Laima Vaikule un viņas tērpi vienmēr ir bijis iemesls par ko patrīt mēles. Nenoliedzami,  Vaikule sevī iemieso elegantā un avangardā tēla īpatnības. Viņas skatuves tērpi vienmēr ir bijuši drosmīgi un atšķirīgi. Lielākais noslēpums ir pašas Laimas radošais lidojums un nekautrēšanās likt lietā šķēres. Pat iegādājoties dārga zīmola radītos tērpus dāma vienmēr atradīs, ko tajos uzlabot un pārveidot pēc viņas gaumes. Un, jāsaka, viņai tas izdodas lieliski jau desmitiem gadu.

Šogad estrādes dīva deva zaļo gaismu radošai sadarbībai ar pašmāju atzinību guvušiem dizaineriem.  Aleksandrs Pavlovs (Alexander Pavlov), Natālija Jansone, Amoralle, Arvils Linde un Laura Selecka (Sofia Lark) ir pašmāju modes guru, kas radījuši tērpus dziedātājai šī gada festivālam. Vakar, vienā kolekcijas atklāšanas izstādē, modes mākslinieku radītos šedevrus pirmo reizi ieraudzīja arī pati Laima Vaikule. Kopā ir radīti septiņi komplekti dziedātājas tēlam uz skatuves festivālam “Laima Rendez Vous Jūrmala 2017”. Pati dziedātāja norāda, ka ir patīkami pārsteigta par gala rezultātu un nevar vairs sagaidīt festivālu. Tiesa, par to, vai šoreiz savas leģendārās šķērītes dziedātāja atliks malā vai tomēr izmantos, viņa saglabā intrigu. “Nāciet uz festivālu. Tad uzzināsiet, kurai dienai es būšu izvēlējusies kuru tērpu. Un paši redzēsiet, vai ir vai nav veikti mani uzlabojumi,” koķeti norāda Vaikule.

 

Foto: LETA

youtube icon
Abonēt youtube