Šodien, 3.jūlijā dzimšanas diena ir vienai no pašmāju atraktīvākajām dziedātājām Sabīnei Berezinai jeb īstajā vārdā Sabīnei Geibai. Taču, izrādās svinības šobrīd nav viņas prioritāte, jo ir jāgatavojas ceļojumam uz Baltkrievijā notiekošo festivālu “Slavjanskij bazar”. Sarunā ar portālu ritakafija.lv dziedātāja neslēpj, ka stresiņš ir pamatīgs un brīžiem no viņas jāuzmanās pat vīram.

Ceļā uz Baltkrievijā notiekošo festivālu „Slavjanskij bazar” dziedātāja dosies 8.jūlija vakarā ar autobusu. Šobrīd aktīvi tiek strādāts pie repertuāra un atlasīti īstie skatuves tērpi. Kaut arī Sabīnei ir diezgan liela konkursu pieredze bez stresa neiztikt arī šoreiz. “Esmu diezgan uzvilkta. Un man labāk neko neprasīt, jo ātri varu palikt nikna. Visvairāk sanāk trūkties manam vīram. Taču viņš ir saprotošs un neņem ļaunā. Šobrīd mana mamma arī ir ārzemēs, tāpēc dzimšanas dienu īsti nesvinēšu, bet tikai atzīmēšu ar vīru un tuvākajiem draugiem,” portālam ritakafija.lv atklāj Sabīne. Lielos vilcienos konkursam viņa jūtas pilnībā gatava un šobrīd tiek noslīpēti daži vokālie knifiņi. Arī par skatuves tērpiem viņai ir savs redzējums, ko īsti ģērbt startējot šajā konkursā. “Protams, krievu publikai patīk spīguļi un bling- bling. Tomēr, es mēģināšu sevi parādīt ar balsi nevis ar spīdumiem. Pirmajā dienā es izpildīšu tautas dziesmu “Uguntiņa”. Uz skatuves domāju tērpties ļoti tautiski. Vienīgi ar mammu diskutējām par apaviem. Es gribu uzstāties basām kājām, bet mamma baidās, ka varu pirmajā dienā saaukstēties, tāpēc iesaka man ģērbt pastalas. Tad jau redzēs, kas un kā būs. Konkurss notiek telpās un cerams būs gana silts, lai uzstātos bez apaviem,” norāda dziedātāja.

Tiesa konkursam gatavoties nav viegls uzdevums, jo aizvien ir jārūpējas par ģimenes pieaugumu, mazajiem jorkšīras kucēniem. “Man jāatvainojās visiem tuvāko māju kaimiņiem. Es domāju, viņi jau mūs nevar ciest. Tie kucēni ir šausmīgi skaļi un aktīvi. Tiklīdz kaut kas nav pēc viņu prāta viņi kliedz tā, it kā viņus kāds galinātu nost. Īstas šausmas sākas, kad es mēģinu ar putekļu sūcēju izsūkt grīdu,” smejoties stāsta Sabīne. Atgriežoties mājup no konkursa kucēni jau būs čipoti un varēs sākt viņiem meklēt jaunos saimniekus. “Un tad mājās atgriezīsies ierastais klusums. Savādāk, man tagad no viņiem jāslēpjas otrā istabā, lai varētu normāli mēģināt konkursam,” piebilst mūziķe.

Foto: facebook.com

Saistītās tēmas: Sabīne BerezinaSlavjanskij bazar

youtube icon
Abonēt youtube