Šodien interneta vietnē Youtube tika publicēts videoklips, kurā jaunieši ar Wolftrike tricikliem izklaidējas Rīgas ielās.

Pēc Drifta Halles pārstāvju sniegtās informācijas portālam Rīta Kafija, šis brauciens tika filmēts svētdienas vakarā, lai netraucētu satiksmi un izvairītos no liekiem starpgadījumiem. Brauciens esot bijis piedzīvojumiem bagāts un radījis lielu izbrīnu visiem garāmgājējiem.

Uz jautājumu, vai šis brauciens tika saskaņots ar policiju, Drifta Halles pārstāvji komentēja, ka saķeršanās nebija, un tika izvēlēti profesionāli braucēji.

Aktīvās atpūtas izklaides vieta Drifta Halle savas durvis vaļā  vērusi apmeklētājiem šī gada sākumā, un lielu popularitāti guvusi sadarbojoties ar Bermudu Divstūri kopā veidojot mūzikas videoklipu “RamPamPam”. Drifta Halle piedāvā lieliem un maziem izbaudīt elpu aizraujošu driftu ar Wolftrike tricikliem, kā arī iespēju doties izbraucienā ar kvadracikliem jaunizveidotajā āra trasē.

Šīs un daudzas citas izklaides iespējas Drifta Halle piedāvā Mūkusalas ielā 49, k6. Vairāk informācijas meklē www.driftahalle.lv 

Saistītās tēmas: Drifta HalledriftsjauniešiWolftrike

youtube icon
Abonēt youtube