Atraktīvais mūziķis Intars Busulis šodien, piedaloties festivāla “Laima Rendez Vous Jūrmala” atklāšanas preses konferencē šķita, kā no mēness nokritis. Ierodoties Vaikulei, mūziķis gandrīz pakļuva zem viņas auto riteņiem. Savukārt, pārējā laikā viņš miegains urbās telefona ekrānā. Sarunā ar portālu ritakafija.lv mūziķis atklāja, ka pie vainas ir viņa naksnīgais un piedzīvojumiem bagātais ceļojums mājup no Vitebskas.

 

Pirmdienas vēlā vakara stundā noslēdzās Baltkrievijā notiekošais festivāls “Slavjanskij bazar”. Kā viens no pēdējiem viesiem uz skatuves kāpa mūsu Intars Busulis. Sākotnēji mūziķis plānoja Latvijā atgriezties ar lidmašīnu un lidostā Rīga pat atstāja savu spēkratu. Taču, izrādās dzimtenē viņš būtu tikai ap sešiem vakarā, tāpēc nāktos laist garām festivāla “Laima Rendez Vous Jūrmala” atklāšanas preses konferenci un arī mēģinājumu. “Tad nu naktī sēdos mašīnā un braucu mājās uz Latviju. Pats pie stūres nebiju, tāpēc nosacīti varēju arī pagulēt,” atklāj mūziķis. Taču īstais piedzīvojums sākās tieši uz robežas.

Izrādās kaimiņvalstī ir visai savdabīgi robežas šķērsošanas likumi. “Robežu drīkst šķērsot vai nu ar riteni, vai arī mašīnā. Kājām pāri pāriet nedrīkst. Tad nu es ar savām somām stopēju fūres. Un tā sēžot kravas mašīnā, šķērsoju robežu un Latvijas pusē mani sagaidīja auto, kas nogādāja mani mājās,” savos naksnīgos piedzīvojumos dalās Busulis. Nav brīnums, ka pēc tik neparasta ceļojuma mūziķis bija tik miegains. Taču, preses konferences izskaņā Busulis jau bija atguvis savu ierasto možumu un aktīvi iesaistījās saviesīgās sarunās.

Foto: Jānis Ogle un no Busuļa privātā arhīva

youtube icon
Abonēt youtube