Šķiet, ka ”Weekend Festival Baltic”, kas norisināsies no 3. līdz 5. augustam Pērnavas pludmalē, šovasar pulcēs vienuviet teju visas pasaules aktuālākās deju mūzikas zvaigznes.  Un šogad ballītes tēma ir aizgūta no senās disko laika ēras, kas atkal uzņem savus apgriezienus klubu dzīvē. Nu arī Baltijas lielākais pludmales festivāls šogad atspīdēs neona toņos. Portāls ritakafija.lv pēta, cik izmaksā saposties festivālam pienācīgi.

“Weekend Baltic” festivāls savus apmeklētājus vilinās ar šī brīža pasaules sensacionālāko popmūzikas apvienību – ”The Chainsmokers”. Grupa ir saņēmusi tādas prestižas balvas kā ”Grammy” un ”American Music Award”, bet viņu videoklips ”Closer” ”YouTube” vietnē ir skatīts vairāk nekā 1,3 miljardu reižu. Un arī šīs apvienības daiļrade ir daļēji saistīta ar šī gada festivāla galveno dress koda tematiku- Neona pludmale. Līdz augusta sākumam ir atlicis mazāk par mēnesi un laiks domāt, kā saposties ballītei.

 

Neona kurpju šņores

Ja uz festivālu dodies ar apaviem, kurus nav kauns izgaismot, labākais un arī lētākais risinājums ir neona kurpju šņores. Latvijā galvenokārt nopērkamas tikai dzeltenā tonī un maksā ap 3 eiro. Savukārt, interneta veikalos to cena svārstās no 1-4 eiro un ir iespējams savos apavos iesiet teju visas varavīksnes krāsas.

Neona ķermeņa krāsas

 

Ir viens no vienkāršākajiem un arī lētākajiem veidiem, kā būt festivāla atmosfērā. Atliek vien likt lietā savu radošo fantāziju un māksliniecisko dabu. Un uz tava ķermeņa uzplauks šim festivālam atbilstošs mākslas darbs. Vienas tūbiņas cena svārstās no 2-4 eiro. Lētāk ir pirkt 10 krāsu komplektu. Latvijas veikalos komplekta cenas ir sākot no 12 eiro. Savukārt interneta veikalos to cenas svārstās no 7-19 eiro.

Neona cimdiņi

Šis ir šī gada klubu modes trends numur viens. Pat modes zīmoli “MARCO DE VINCENZO” un “GUCCI” neona cimdus ir iekļāvuši savā šī gada pavasaris/vasara kolekcijā. Pārsvarā klubos dominē īsie sportiskie neona cimdiņi. Latvijas tirgotāji piedāvā galvenokārt dāmu garos vienkrāsainos neona cimdus, to cenas svārstās no 3 līdz 6 eiro. Savukārt interneta veikalos nopērkamie īsie neona cimdi izmaksās no 4 līdz pat 120 eiro.

Neona saulesbrilles

Saulesbrilles un pludmales festivāls jebkurā gadījumā iet roku rokā. Un, kāpēc lai nesarūpētu sev neona saulesbrilles. Šādā veidā varētu nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu. Tiesa, Latvijas tirgus piedāvājumā neona saulesbrilles nefigurē. Taču, ir vēl mēnesis laika – interneta veikalos šādu aksesuāru cena svārstās no 4- 500 eiro.

atgādināsim, ka šogad festivālā uzstāsies šādi mākslinieki: Alan Walker, Alesso,  Alex Mattson, Alma, Andres Puusepp, Alok, Armin van Buuren, Bass Modulators, Bombossa Brothers, Brennan Heart, Camo & Krooked, Cartoon, The Chainsmokers, Chase & Status, Cheat Codes, Clean Bandit, Coverk x Byte, deadmau5, Don Diablo, Futuristik, Flux Pavillion, GTA, Jauz, Kristjan Hirmo, Kungs, Macky Gee, Madison Mars, Martin Garrix, MHKL, Matrix & Futurebound, NOËP, Proteus, Púr Múdd, Radical Redemption, Rae Sremmurd, Sub Focus, Syn Cole, Tchami ning Tungevaag & Raaban, Wild Motherfuckers un [Ex] Da Bass.

Foto: publicitātes foto

 

 

 

youtube icon
Abonēt youtube