VAS “Latvijas loto” skaitļu loterijā “SuperBingo” sestdien, 15.jūlijā, kāds iedzīvotājs ar Talsos iegādātu kvīti guvis naudas laimestu 158 672, 26 eiro apmērā, aģentūru LETA informēja “Latvijas loto” pārstāve Maruta Vīksna.

Viņa piebilda, ka “SuperBingo” naudas laimesta 158 672, 26 eiro apmērā īpašnieks vēl nav pieteicies balvai. Zināms vien tas, ka laimīgā ātrspēles kvīts ar vienu variantu iegādāta “Narvesen Baltija” tirdzniecības vietā, Dundagas iela 15, Talsos. Spēlētājs par pirkumu bija samaksājis 1,50 eiro.

Vēl viena “SuperBingo” klātienes dalībniece no Tukuma, griežot “Lielo laimes ratu”, laimēja automašīnu “Peugeot 2008”. “Līdz šim braucu ar 1999.gada “Volvo S80″, un jauna automašīna man bija ļoti nepieciešama. Jau biju sākusi to meklēt, bet bija iekšēja sajūta, ka nevajag ņemt jaunu kredītu,” sacīja laimesta ieguvēja, komentējot spēles rezultātu.

“Latvijas Loto” kapitāldaļu turētāja ir Finanšu ministrija. “Latvijas Loto” vispārējais stratēģiskais mērķis ir starptautiski atzītā sociālās atbildības, drošības un kvalitātes līmenī organizēt licencētas spēles, nodrošinot augstākas kvalitātes standartu un sabiedrības interešu un spēlētāju tiesību aizsardzību Latvijā.

Saistītās tēmas: laimestsLatvijas Loto

youtube icon
Abonēt youtube