Šodien, skatītāju vērtējumam tiks nodota jaunākā seriāla “Troņu spēles” septītās sezonas otrā sērija. Taču, izrādās ar nedēļu ir bijis par maz, lai norimtos runas par un ap dziedātāju Edu Širanu Lanisteru kareivja lomā. Un šodien intervijā izklaides raidījumam “E!” mūziķis atklāja viņaprāt kaitinošāko ierakstu twiter.com par viņa debiju “Troņu spēlēs”.

“Tur ir pārāk daudz ļaunu cilvēku, kas māk tikai apskaust citus. Man vienkārši nepatika visas tās negācijas,” tā par savu twitter.com konta izdzēšanu teic Širans. Taču, vaicāts par kaitinošākajiem komentāriem, mūziķis norādīja, ka visvairāk viņu tracinājusi kolāža par to, kā radies viņa varonis. “Man šķiet stulbi smieties par cilvēku vizuālo izskatu un meklēt kaut kādas līdzības,” savu neapmierinātību neslēpa mūziķis.

Mūziķis ir seriāla “Troņu spēles” fans jau no pašiem pirmsākumiem un 2012.gadā lūdza aizlikt par sevi vārdu grupas “Snow patrol” mūziķiem, kas tobrīd filmējās seriāla epizodēs. Pagāja pieci gadi un Širans saņēma uzaicinājumu filmēties savā mīļākajā seriāla. “Ieraugot, ka es būšu Lanisteru karavīrs un man būs jāspēlē vienā epizodē ar slepkavniecisko Āriju Starku, es gaidīju, ka būs īsta asins pirts un mani sakropļos. Gala rezultāts man pašam bija liels pārsteigums,” intervijā seriāla oficiālajā lapā stāsta mūziķis.

 

 

Saistītās tēmas: Eds ŠīransTroņu spēles

youtube icon
Abonēt youtube