Pirms desmit dienām Liepājā pazudušais piecus gadus vecais Ivans Berladins otrdienas vakarā atrasts mežā bez dzīvības pazīmēm, informēja Valsts policija.

Zēna mirstīgās atliekas atrastas otrdienas vakarā ap plkst.19 Grobiņas novada Dubeņos meža masīvā brikšņos.

Pēc policijas sniegtās informācijas, šobrīd viss liecinot, ka pareiza bijusi policijas iepriekš izvirzītā versija par to, ka bērns varētu būt klīdis viens un apmaldījies. Lai gūtu pilnīgu apstiprinājumu tam, tiks nozīmēta ekspertīze.

Izmeklēšana šajā lietā turpinās.

Desmit dienas zēnu meklēja kopumā vairāk nekā 4000 cilvēku – Valsts policija, Nacionālie bruņotie spēki, Liepājas pilsētas pašvaldības policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, brīvprātīgo organizācija “bezvēsts.lv” un citi brīvprātīgie.

Jau ziņots, ka Valsts policijā 2.jūlijā tika saņemts iesniegums par to, ka 1.jūlijā ap plkst.8.30 no savas dzīvesvietas Liepājā, Pāvilostas ielā, izgāja piecgadīgais Ivans Berladins.

Sākotnēji zēns plaši tika meklēts savas dzīvesvietas apkārtnē, taču meklējumi bija nesekmīgi.

Policijai nedēļas sākumā bija izdevies iegūt jaunu pavedienu Liepājā pazudušā piecgadīgā zēna lietā. Puika ar sabiedrisko transportu bija aizbraucis uz Grobiņas novada Dubeņu ciemu, tāpēc meklēšanas darbi tika koncentrēti šajā rajonā. Izkāpjot Liepājā, Kuršu laukumā, zēns, visticamāk, sajaucis pieturvietas un tālāk braucis ar autobusu Grobiņas virzienā.

Konkrētā reisa šoferis policijai atzinis, ka autobusā iekāpušais zēns varētu būt līdzīgs pazudušajam Ivanam. Šoferis stāstījis, ka pieturā Kuršu laukumā iekāpuši daudzi pieaugušie un, kā jau šādos gadījumos ierasts, vadītājs nodomājis, ka zēns ir kopā ar kādu no viņiem.

Saistītās tēmas: Liepājasēru vēsts

youtube icon
Abonēt youtube