Mūsu sporta fenomens Aļona Ostapenko kopā ar mammu  Jeļenu Jakovļevu un uzņēmēju Benitu Sadausku baudīja Laimas Vaikules festivālu. Taču, jau nākošajā vakarā viņa bija manāma šī festivāla lūgto viesu afterparty pasākumā restorānā “Laivas”. Iespēju nobildēties kopā ar tenisisti miljonāru tusiņā nelaida garām arī pašmāju mūziķis Markus Riva.

Kopš satriecošajiem panākumiem Parīzes “Gram Slam” Aļona kļuvusi par vienu no tautā vairāk mīlētajām sportistēm, un viņas gaitām tiek pievērsta pastiprināta uzmanība. Ārpus tenisa laukuma meitenei patīk pucēties un dažādi sievišķīgi nieciņi. Kā jau iepriekš portāls ritakafija.lv rakstīja, pēc uzvaras Ostapenko kopā ar mammu apmeklēja arī Parīzes modes veikalus un saņēma dāvanā savus pirkumus bezmaksas. Iespējams, meitenes 1400 eiro vērtā melna zīmola “Yves Saint Laurent” somiņa ir viens no Parīzes guvumiem. Ostapenko nenoliedzami izskatījās ļoti šarmanti. Eleganto melno kleitiņu papildināja neuzkrītošs, bet izteiksmīgs grims, savukārt vaļā atlaistie mati viņas koptēlam piešķīra rotaļīgu noskaņu.

Melnu mazo kleitiņu tikai ar daudz sievišķīgākām līnijām Ostapenko izvēlējās ģērbt apmeklējot šī festivāla oficiālo afterparty restorānā “Laivas”. Miljonāru burziņā meitenes frizūra arī bija daudz klasiskāka. Redzot ballītē izcilo tenisisti, iespēju ar viņu kopā iemūžināties nelaida garām dziedātājs Markus Riva jeb īstajā vārdā Miķelis Ļaksa.

Foto: Jānis Ogle un Instagram.com

youtube icon
Abonēt youtube