Noslēgusies trešā festivāla “Laima Rendez Vous Jūrmala” koncerta diena, kas bija dažādiem pārsteigumiem pilna. Viens no lielākajiem pārsteigumiem, nenoliedzami, bija Krievijas primadonnas Allas Pugačovas un viņas vīra Maksima Galkina ierašanās uz koncertu. Savu sajūsmu par draudzenes ierašanos neslēpa arī pati Laima Vaikule, kas viņu pasveicināja koncerta laikā no skatuves.

 

Skatītāju zālē īsi pirms koncerta sākuma sākās neparasta rosība, jo pēkšņi no aizkulisēm uz sēdvietām zālēs vidū devās Krievijas slavenākā skatuves dīva Alla Pugačova un viņas dzīvesbiedrs komiķis Maksims Galkins. Skatītāji drudžaini tvēra pēc mobilajiem telefoniem, lai iemūžinātu primadonnu. Savukārt tie skatītāji, kas sēdēja viņai līdzās, lielākoties skatījās uz Allu nevis uz skatuvi. Īsi pirms koncerta pārtraukuma sveicienus no skatuves Pugačovai nodeva arī pati festivāla saimniece Laima Vaikule.

Starpbrīdi preses fotogrāfu ielenkti, Maksims un Alla devās apciemot Vaikuli aizkulisēs. Šoreiz abi neapstājās un intervijas preses pārstāvjiem nesniedza. Arī viņiem uzdotos jautājumus abi ignorēja, ātrā gaitā virzoties uz aizkulisēm. Tikai teju pie pašām durvīm Pugačova atbildēja uz kāda žurnālista jautājumu, kā viņai patīk festivāls. “Protams, ka man patīk. Ja man nepatiktu es te nebūtu,” noteica Alla un pazuda Dzintaru koncertzāles ģērbtuvēs.

Foto: Jānis Ogle un Ritvars Stankevičs

youtube icon
Abonēt youtube