Nedēļas nogalē Liepājā notikušo “Summer Sound” festivālu divu dienu laikā apmeklēja aptuveni 23 000 cilvēku, tādējādi šis kļuvis par pēdējo trīs gadu laikā apmeklētāko “Summer Sound” festivālu. Neskatoties uz daudziem apmeklētājiem, šajā festivālā bija 3 viesi, kurus nevarēja nepamanīt. Portāls ritakafija.lv piedāvā aplūkot festivāla kolorītāko apmeklētāju TOP 3.

 

  1. Puisis ar vienradzi

Iespējams, viņš pat īsti to nenojauš, bet pie cepures pieliekot rotaļlietu vienradzi, viņš kļuva par šī festivāla īsto zvaigzni. Aplūkojiet jebkuru mediju galeriju no šī festivāla un tur būs viņš. Pateicoties vienradzim, viņu redzēja visi un visdrīzāk viņam nebija iespēju pazust, jo puisi ar vienradzi nevar nepamanīt. Nenoliedzami, viņš ir pelnījis mūsu Top 1.vietu.

 

  1. Pikaču jeb dzeltenais

Kaut arī rūpīgāk ieskatoties šajā kostīmā, var pamanīt violetās krāsas “grebeni” un pūķiem raksturīgo deguna formu, visi šo dzelteno radību sauca par Pikaču (varonis no multfilmas un spēles Pokemoni). Un arī viņš pats labprāt izdeva skaņas: “Pika- pika!”. Dzelteno krāsu ir grūti nepamanīt, taču šādā kombinācijā vispār neiespējami to neieraudzīt. Tāpēc dzeltenais tēls ir pelnījis mūsu Top 2.vietu.

  1. Meitene rozā

Viņas bija divas draudzenes, kam uz galvas bija uzlikts kaut kas spalvains, taču meiteni ar rozā spalvām, rozā matiem, rozā blūzīti,  rozā somiņu un rozā nagiem nebija iespējams nepamanīt. Viņa bija tik rozā, ka ir pelnījusi mūsu Top 3.vietu.

Foto: Jānis Ogle

Saistītās tēmas: apmeklētājiLiepājaSummer Sound

youtube icon
Abonēt youtube