Šodien, 16. augustā savu 59. dzimšanas dienu svin pasaules ietekmīgākā mūzikas zvaigzne Madonna. Uz savas dzimšanas dienas ballīti dziedātāja ieradās sēdot seglos sava baltajā zirgā ar vārdu Leo. Savukārt, ballīte skanēja spāņu noskaņās un bija vērojama neparastu dejotāju uzstāšanās.

Nav pasaulē atpazīstamākas mūzikas zvaigznes par popmūzikas karalieni Madonnu, kas šodien svin savu 59. dzimšanas dienu. Taču, neskatoties uz pieklājīgo vecumu, viņa aizvien izskatās perfekti un arī ballējas gluži kā karjeras pirmsākumos. Savu dzimšanas dienu dziedātāja nosvinēja sev piederošā rančo teritorijā. Uz svinībām viņa ieradās sēdot sava zirga Leo mugurā. Jāatgādina, ka 2006.gadā izjāde uz šī zirga viņai beidzās ar vairākiem lauztiem kauliem un rentgena uzņēmumi bija redzami koncerttūres “Confessions on a Dance Floor” laikā, izpildot leģendāro hitu “Like a virgin”.

Šī gada jubilejas tematika bija dvēseles dejas. Tāpēc svinībās savu mākslu demonstrēja dažādi neparasti dejotāji no visas pasaules, kas bija uzlūgti uz dziedātājas svinībām. Par savām svinībām ar nelielu video palīdzību pavēstīja pati Madonna sociālajā tīklā instagram.com

https://www.instagram.com/p/BX1qgdFhZhv/?taken-by=madonna

https://www.instagram.com/p/BX1oB3XhedX/?taken-by=madonna

https://www.instagram.com/p/BX1m6SZhw5a/?taken-by=madonna

Foto: instagram.com

Saistītās tēmas: madonna

youtube icon
Abonēt youtube